• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 13 °C

İbrahim Sadri'den Unutulmaz Şiir Akşamı

İbrahim Sadri'den Unutulmaz Şiir Akşamı
Küçükçekmece’de düzenlenen şiir dinletisi programına katılan ünlü şair İbrahim Sadri, okuduğu birbirinden güzel şiirlerle sevenlerine unutulmaz bir şiir akşamı yaşattı.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen şiir dinletisinde ünlü şair İbrahim Sadri okuduğu şiir ve ilahilerle katılımcıları mest etti. Programı Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve çok sayıda Küçükçekmeceli izledi.

 


İZLEYİCİLERDEN TAM NOT


Ünlü şaire programda Kayıp Bagajlar orkestrası eşlik etti. Okuduğu şiirlerle katılımcılara şiir ziyafeti yaşatan ünlü şair kendi yazdığı ' merhaba ve adam gibi ' isimli şiirlerini seslendirdi. Kayıp Bagajlar Orkestrası'nın performansı da izleyicilerden tam not aldı.

 


Küçükçekmecelilerin yoğun ilgi gösterdiği programda, ünlü şair; Cem Karaca, Attila İlhan ve Necip Fazıl Kısakürek gibi Türk edebiyatına unutulmaz şiirler bırakmış üstatlarını da anarak onların şiirlerini de seslendirdi.

 


YEŞİLÇAM'A SAYGI DURUŞU


İbrahim Sadri programda ayrıca, Türk Sineması’nın 100’üncü yılı olması sebebiyle 'Türkan Şoray'ın Gözleri' isimli şiiri de okuyarak Yeşilçam'ın ünlü oyuncularına saygı duruşunda bulundu. Program sonunda Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ünlü sanatçıya teşekkür ederek takdim etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1679 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim