• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 14 °C

İkoncan Ivana Sert'e Büyük Şok!

İkoncan Ivana Sert'e Büyük Şok!
Ünlü moda ikoncanı Ivana Sert'e eski eşi Yurdal Sert'ten çok çarpıcı ve çok sert açıklamalar geldi.Seksi modacı geçtiğimiz günlerde 400 BİN TL'lik tazminatı az bulmuş ve soluğu yargıtayda almıştı.Yurdal Sert'ten zehirzemberek açıklamalar geldi.

SHOW TV ekranlarında yayına gelen Bu Tarz Benim adlı moda şov programını ünlü jüri üyesi İkoncan Ivana Sert geçtiğimiz zaman diliminde eşi Yurdal Sert tarafından boşanmıştı.Boşanmanın akabinde 400 BİN TL’lik maddi tazminatı az bulan güzel möodacı soluğu Yargıtay’da almıştı.

Ünlü işadamı Yurdal Sert, cemiyet dergisi Q Life’ın Aralık ayı için verdiği röportajda boşandığı eski eşi ünlü modacı İvana Sert’e şok göndermelerde bulundu. Evlendikleri dönem İvana Sert’in hiçbir mal varlığı olmadığını da söyleyen Yurdal Sert, “Her şeyimi verdim. İnsan medyatik olunca mı böyle oluyor? Benimle yaşarken de abarttı, bir sürü şey yaptı. Biriyle beraber oldu, sonra onu bıraktı, gitti başka biriyle nişanlandı. 10 yıllık evliliğim boyunca bir sürü kötü şey yaşadım. Bir insanı manevi olarak çökert, balyozla vurur gibi sanki maddi açıdan da çökert. Allah var yukarıda. Onlar taleplerinde bulunsunlar, benim iyi bir avukatım var” dedi.

 

Ivana Sert

Ivana Sert (Sırpça: Ивана Серт; d. Ivana Smiljković; 25 Ekim 1979), özellikle Türkiye’de tanınan Sırp-Türk televizyon kişiliği,sunucu, stilist, moda tasarımcısı, Miss Belgrade tescilli manken, iş kadını, girişimci, nadiren oyuncu ve yazardır. Kendisiyle aynı adı taşıyan Ivana Sert® markasının kurucusu ve baş tasarımcısı olan Sert, Show TV'nin Bugün Ne Giysem? adlı programında 2010 yılından beri jüri üyesi olarak yer almasıyla yaygın olarak tanınmaktadır.17 Eylül 2013 tarihinde eşi Yurdal Sert'ten karşılıklı açılan boşanma davasıyla ayrılmıştır.


Ivana Sert, modellik kariyeri öncesi on altı yaşına değin piyano ve bale okumuştur. Uzun yıllar yaşadığı Belgrad'ta düzenlenen güzellik yarışmasında birinci olarak Miss Belgrade unvanını alan Sert, 1990'lı yıllarda Miss Yugoslavia ve Miss Globe Internationalgibi yarışmalara katılmıştır. 2002 yılında Türkiye'ye yerleşerek, İstanbul'da tanıştığı ve merhum iş adamı Mehmet Sert'in oğlu olan Sert Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yurdal Sert ile 2004 yılında Çubuklu, Beykoz'da dünya evine girmiştir. Bu evliliğin ardından Türkiye sosyetesinin tanınmış çiftleri arasına katılan Ivana ve Yurdal Sert'in 31 Ekim 2006 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'ninKaliforniya eyaletine bağlı Los Angeles şehrinde dünyaya gelen Kayon Ateş adında bir oğulları vardır. Kendisinin moda anlayışına ithafen medya tarafından verilen İkoncan lakabı ile adını yıllarca çeşitli şekillerde duyuran Ivana Sert, Sırpça, İngilizce veTürkçe bilmektedir.


Kendisi, 2011 yılında Yok Böyle Dans adlı yarışmaya katılmıştır ve geçirdiği bir sağlık problemi nedeniyle, doktor tavsiyesi üzerine, yarışmadan on ikinci haftada çekilmiştir.
2012 yılında Ivana Sert, Kanal D'de yayınlanan Yalan Dünya dizisinin otuz dördüncü bölümünde konuk oyuncu olarak yer almış ve kendisini canlandırmıştır. Show TV'nin En Büyük Show adlı programının sunuculuğunu da üstlenen Sert'in ilk kitabı Bizimlesin yine 2012 yılında piyasaya çıkmıştır.Çeşitli fotoğraflarla zenginleştirilmiş bu kitap, moda ve güzellik üzerine tüyolar verme amacı gütmektedir. 2014 yılı itibari ile Ivana, Show TV'deki Bu Tarz Benim programında jüri üyeliği yapmaktadır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2390 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim