• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 31 °C

İmparator bir daha mı nikah masasına oturacak?

İmparator bir daha mı nikah masasına oturacak?
İmparator bir daha mı nikah masasına oturacak?!Ünlü ses sanatçısı İbrahim Tatlıses'e Ayşegül Yıldız ayrılığı iyi gelmedi. Elif Ada'nın annesi Ayşegül Yıldız ile İbrahim Tatlıses'in yeniden biraraya gelip evlenecekleri iddia ediliyor. İbrahim Tatlıses

SİİRTAJANS.COM - İbrahim Tatlıses yine yeniden Ayşegül ile evleniyor!Ünlü ses sanatçısı İbrahim Tatlıses'e Ayşegül Yıldız ayrılığı iyi gelmedi. Elif Ada'nın annesi Ayşegül Yıldız ile İbrahim Tatlıses'in yeniden biraraya gelip evlenecekleri iddia ediliyor. bu haber magazin dünyasına bomba gibi düştü.

 

İbrahim Tatlıses'in evlenmesiyle ilgili yeni gelişme! Oyuncu Derya Şensoy Çakallarla Dans: Sıfır Sıkıntı ile beyaz perdeye adım attı. İbrahim Tatlıses, bugüne kadar defalarca evlendi. Başından vurulan ve uzun süre tedavi gören İmparator lakaplı başarılı türkücü İbrahim Tatlıses anlaşmalı olarak ayrıldığı eşi Ayşegül Yıldız ile yeniden evleneceği gündeme geldi.Kuşadası' nda dinlenmeye çekilen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Amerika' daki tedavisinin ardından kızı Elif Ada' nın annesi olan Ayşegül Yıldız ile yeniden nikah masasına oturma hazırlığında.

 

 

İbrahim Tatlıses Ayşegül Yılmaz'dan 2 yıl önce ayrılmıştı bu olayın ardından imparator Ayşegül Yıldız'la tekrardan evlenmeye nikah masasına oturmaya hazırlanıyorSanatçı İbrahim Tatlıses'in, kızı Elif Ada'nın annesi Ayşegül Yıldız'la yeniden evleneceği iddia edildi
İbrahim Tatlıses, kızı Elif Ada’nın annesi Ayşegül Yıldız’la yeniden evlilik hazırlığı içinde. Ünlü türkücünün 2015 yılının ilk aylarında bir kez daha eski eşiyle evleneceği iddia edildi.

YENİDEN EVLENİYORLAR
Habertürk'ün haberine göre, Tatlıses, önce fizik tedavi için ABD’ye gidecek. Yılbaşından sonra yurda dönecek olan ünlü türkücü, Yıldız’la tekrar nikah masasına oturacak.

Uğradığı silahlı saldırı sonrası ağır yaralanan İbrahim Tatlıses, henüz tedavisi sürerken 27 Eylül 2011 tarihinde uzun yıllar birliktelik yaşadığı Ayşegül Yıldız’la apar topar nikah masasına oturmuştu.

Bu haber toplam 5707 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim