• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 13 °C

İphonedan Göz Alıcı Muhteşem Tasarım!

İphonedan Göz Alıcı Muhteşem Tasarım!
SİİRTAJANS.COM- Dünyaca ünlü teknolojidevi Apple yepyeni İphone serisi için kollarısıvadı.Apple akıllı telefonların enbüyük sorunu haline gelen cam kırılmasınakarşı Apple teknoloji harikası muhteşembir uygulama için kollarısıvadı.Apple İphone serisi

SİİRTAJANS.COM- Dünyaca ünlü teknoloji devi Apple yepyeni İphone serisi için kolları sıvadı.Apple akıllı telefonların en büyük sorunu haline gelen cam kırılmasına karşı Apple teknoloji harikası muhteşem bir uygulama için kolları sıvadı.Apple İphone serisi için kırılmaz cam üretecek.

Teknoloji harikası Apple yepyeni İphone serisi için düğmeye bastı.Apple İphone serisini yeni üretiminde kırılmaz camdan ekran tasarlayacak. Apple'ın iPhone'lara safir ekran üretmesi için anlaştığı firma iflas edince çok önemli gelişmeler yaşandı.Phone'lara Safir Ekranı da O Firma Üretecek. Apple'ın önümüzdeki yıllarda iPhone ekranlarında safir kullanacağı kesinleşmişti.Apple'ın önümüzdeki yıllarda iPhone ekranlarında safir kullanacağı kesinleşmişti. Fakat bu konuda anlaştığı GT Advanced firması beklenmedik şekilde iflas bayrağını çekince Apple'ın bu planları askıda kaldı.

 

 

Yeni haberlere göre safir ekranlı iPhone'u Apple'ın sadık tedarikçisi Foxconn üretecek. Çin'in göz bebeği ve akıllı telefon piyasasının önemli tedarikçilerinden biri olan Foxconn adını artık her alanda duymaya başladık. China Economic Weekly'nin haberine göre geçtiğimiz hafta Foxconn Çin'in Henan bölgesinde yeni bir tesis kurmak için izinlerini aldı. 133 hektarlık bir araziye kurulacak olan yeni tesisin safir cam üretimi yapacağı da gelen bilgiler arasında.

 

Apple'a yakın kaynaklar Foxconn'un bu yeni tesisinin Apple'a safir ekran üretimi için kullanılacağını belirtiyorlar.Bizi ilgilendiren kısım ise şu, Foxconn'un henüz bu tesisi kurma aşamasında olması, önümüzdeki yıl da safir ekranları göremeyeceğimizi işaret ediyor.

 

 

Kaynak: herkesicinteknoloji.com

Bu haber toplam 3663 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim