• BIST 9467.05
  • Altın 2495.93
  • Dolar 32.5946
  • Euro 34.8018
  • Siirt 26 °C

Işıl Reçber yine Asena Erkin'i hedef aldı şok anlar yaşanıldı

Işıl Reçber yine Asena Erkin'i hedef aldı şok anlar yaşanıldı
Işıl Reçber, “İstediğiniz arabaya binin ama kendinizi de geliştirin” dedi. Ünlü modacı Işıl Reçber, Asena Erkin'e göndermelerde bulundu. Eski kaleci Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, açıklamalarıyla Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena'yı hedef a

Işıl Reçber, “İstediğiniz arabaya binin ama kendinizi de geliştirin” dedi. Ünlü modacı Işıl Reçber, Asena Erkin'e göndermelerde bulundu. Eski kaleci Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, açıklamalarıyla Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena'yı hedef aldı.Eski kaleci Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, açıklamalarıyla Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena'yı hedef aldı.

Eski kaleci Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, açıklamalarıyla Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena'yı hedef aldı. Reçber, "İstediğiniz arabaya binin ama kendinizi de geliştirin" dedi.

Asena Erkin'in tepkisini çeken Işıl Reçber, dün de şöyle dedi: "Sözlerimi üstüne alınanlara gülüyorum. Demek ki doğru söylemişim. Kimsenin amacı kimseye ayar vermek değil; ayar vermeye çalışanlara uyarı."

Bu haber toplam 1854 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim