• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

İsimleri boşanma ile anılan Bade ile eşinden bomba kare

İsimleri boşanma ile anılan Bade ile eşinden bomba kare
Güzelilği ile adeta dillere peleseng olan Bade işçil ile ilgili sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı.Çok başarılı isimlerden birisi olan Bade İşçil ile ilgili sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl boşanmanın eşiğine gelmekte ola

Bade İşçil geçtiğimiz yıl eşi Malkoç Süalp'e boşanma davası açmış ve şiddet gördüğünü iddia etmişti.

 

Eşinin suçlamaları karşısında sessiz kalmayan Malkoç Süalp de karşı dava açarak, İşçil hakkında sert ithamlarda bulunmuştu. Olaylı bir süreçi geçiren Bade İşçil ile iş adamı eşi Malkoç Süalp, boşanma davasını geri çekti ve barıştı.

Barışın ardından birlikte tatile çıkan ikiliden Bade İşçil, oğulları Azur'un da yer aldığı fotoğrafı Instagram sayfasında paylaştı. Bade İşçil fotoğrafın altına "Gelirken soğuğu da getirdik galiba" notunu düştü.

Bade işçil ile ilgili bilinmesi gerekenler:

Bir Tek Mavi Tunam Olsun Bana Birşey Olmaz. İlginçtir, Bade İşçil'in şansı, ölümüyle tüm Türkiye'yi yasa boğan Barış Manço'nun cenazesinde döndü. Kameralar hıçkırıklara boğulan çıtı pıtı, sarışın bir genç kızı seçti. Ama oraya gelmeden önce Bade İşçil'in çocukluğuna göz atmakta fayda var. Üç kuşak İstanbullu bir ailenin kızı Bade. Sarışın güzelliğini, üç kuşak öncesinde Bulgaristan ve Romanya'dan göçen köklerine borçlu. Zaten o da kendisini annesinin kopyası olarak tanımlıyor. Sarışın ve güzel olunca, haliyle prenses gibi bir çocukluk geçirmiş. Hep Nişantaşı'nda yaşamışlar, evine ve köklerine o kadar bağlı ki, hâlâ çocukluğunun geçtiği evde annesi ve ağabeyiyle yaşıyor. Bu soruya çok usturuplu ve her defasında sorulmasından fenalık geçirmemiş bir edayla cevap verebiliyor ve diyor ki: "Bir dönem yalnız yaşamak istedim. Bir yere gitsem 'Hemen eve dönmem lazım,' diye Anne kuzusu Bade, bildiğimiz kuşağı Bon Jovi hayranı, siyasete uzak, hayvansever.
     Bade'nin hayvan sevgisi gerçekten takdir edilecek nitelikte. Küçüklüğünde birçok evcil hayvanı olan, veteriner olma hayali kuran Bade, köpeği ölünce uzun süre depresyona girdi, hatta ilaç kullanmaya başladı. Beyaz Show'da, Beyaz'ın konuyu açmasıyla gözyaşlarına boğulduğunu hâlâ birçok kişi hatırlıyor. Çocukkken de Öyle ki ortaokulda bu nedenle başı sık sık belaya giriyordu. Liseden bir anısını şöyle anlatıyor: "Muavin hanım annemi çağırdı bir gün. O yaşta 'Kızınızın bir erkek arkadaşı olsa,' önerisiyle gelinir mi! Ben de bu tip olaylardan sonra iyice asosyal oldum, öğle tatilinde kantinde kimse bana bakmasın diye kantine giriyorum, hamburgerimi, içeceğimi alıp yalnız olabileceğim yerlere kaçıyorum. Az kalsın disiplinlik Bade'nin hayatındaki önemli yıllardan biri 1999. O yıl Bade'nin anne babası boşandığı için Yalova'daki yazlığa gitmediler. Depremde evleri yıkıldığında onlar büyük bir felaketi atlattılar ama dedesi, kuzeni ve halası o kadar şanslı değildi. Barış Manço'nun cenazesinde gözyaşlarına boğulduğunda Mahsun Kırmızgül'ün onu fark etmesiyle neredeyse beş yıllık bir ilişki de başlamış oldu.
     'Mahsun'un genç sevgilisi' diye boy boy fotoğrafları yayımlanmaya başlandı. Kırmızıgül'le ilişkisi başladığında, Bade henüz lise ikinci sınıf öğrencisi, Kırmızıgül ise yaşındaydı. Bu nedenle Bade'nin mezuniyet fotoğrafları neredeyse tüm gazetelerin arşivinde yer alır. Kırmızıgül'le birlikte olduğu dönemde basınla asla konuşmayan, sessiz, sakin, uzun güzel sarı saçları olan bir kızdı. Kırmızıgül'le ilişkisinden pişmanlık duymayan ve o günleri saygıyla anan Bade İşçil. MAHSUN, AİLEMDEN BİRİ GİBİ Bir röportajında ilişkisini şöyle özetliyor: "Mahsun vaktinde beni kahredecek bir vaziyete getirmiş ve ben ondan o şekilde ayrılmış değilim, ortada hiçbir şey yok yani. Kaç sene geçmiş aradan ama hâlâ istiyorlar ki ortada travmatik bir durum olsun, bana filmini sorsunlar, ben kötüleyeyim, ortalık karışsın. Şu anda da Mahsun, başıma bir şey gelse ilk koşacak insanlardandır, o kadar içimden birisi. Kan bağı olmadan kan bağı var, öyle söyleyeyim. Şu anda yaptığım işi, geçmişte bu işe girmemi Mahsun'la ilişkilendiriyorlar bir Üzülmemek elde Mahsun Kırmızıgül'le ilişkisi boyunca televizyondan birçok teklif alan Bade, bu tekliflerin hepsine "Hayır," dedi.
     Yalova'dan yazlık arkadaşı olan yapımcı Ferruh Taşdemir'in teklifini reddetmemesini şöyle "Teklif Ferruh'tan geldiği için 'Evet,' dedim. Ferruh'a, 'Yaşadığım ilişkiden dolayı bana bu teklifi yapıyorsan kabul etmem,' dedim. Gelen tekliflerin benim fiziksel özelliklerimle ilgili olduğunu Ekrana profesyonel olarak çıkışı Star'da yayınlanan Evlere Şenlik isimli programla oldu. Sonrası çorap söküğü gibi geldi, 'fiziksel' özellikleri nedeniyle tekliflerin ardı arkası kesilmedi. Bu sırada Bade, moda tasarımı okumaya başladı. SARI SAÇLARINI KESTİRDİ Bade'nin kariyerindeki dönüm noktası Ezel'deki rolü oldu. Bu rol için uzun saçlarını kestirdiğini düşünenler oldu ama Bade kemoterapi gören teyzesi nedeniyle uzun güzel saçlarına kıymıştı. O kararı şöyle "Saç kestirmem teyzemin kemoterapi gördüğü döneme denk geliyor. Ben de yarın öbür gün benim de başıma gelirse ne yaparım dedim, öyle bir duygu ile kestirdim. Hayatı anlamaya çalışırken böyle ekstrem hareketler Ezel'de Kenan İmirzaloğlu'yla kamera karşısına geçen Bade, "Güzel olduğu için o rolü aldı," eleştirilerine maruz kalsa da, bugüne kadar rol aldığı iki dizide, Türkiye'nin iki jönüyle oynayarak, tüm kadınların kıskanılanlar listesine girdi bile.
     Kuzey Güney'de Banu karakterini canlandıran Bade İşçil, bu rolle sadece sarışın ve güzel olmadığını da piyasaya ispat etti. İpek Bilgin ve Ümit Çırak'tan aldığı oyunculuk dersleri Kuzey Güney'de etkisini göstermeye başladı. Üstelik televizyonda yakaladığı bu başarıyı sinemada devam ettirmek isteyen İşçil, yakında bir sinema filminde rol almaya hazırlanıyor. Bade İşçil'in özel hayatına baktığımızda, bolca dedikodu, bilmediğimiz ya da yaşamadığı ilişkiler görüyoruz. Son olarak basketbolcu Semih Erden'le başlayamadan biten bir ilişkiyle anıldı. Sanırım güzel sarı saçlı kız, beyaz atlı prensini KOKOŞ DEĞİLİM. Haberler » Magazin Ezel dizisinde Kenan İmirzalıoğlunun yardımcısı Şebnem karakterini canlandıran, Mahsun Kırmızıgülün eski sevgilisi Bade İşçil, hayatında bir kez âşık olduğunu itiraf ediyor. İşçil, Kırmızıgülün başarılarından dolayı da onunla gurur duyduğunu söylüyor. Ekranlara Ezel dizisiyle dönen İşçil, şimdiye kadar yaptığı röportajlarda o kadar çok yanlış anlaşılmış ki, artık konuşmaktan korkuyor. Güzelliğim lanetim oldu diyen genç oyuncu, günde üç saat spor yaparak sağlıklı biri olmaya çalışıyor.
     İşçille Ezeli konuşmak üzere buluştuk ve çatal bıçakla değil, elimizle sandviç yedik. Oyunculuk, yönetmen Andaç Haznedaroğlunun beni içine çektiği bir yol. Bana Sende ekran ışığı görüyorum dedi ve kendimi bir anda sette buldum. Kriz tekstil sektörünü vurduğundan dolayımaalesef yüzümü oyunculuğa döndüm. Ama birinin getirdiği şöhretle diğerini pazarlayamam. İçimden, Yeter ki bu dizide yer alayım, başka hiçbir şey yapmayayım diye geçirdim. Aslında birbirimize çok benzemiyoruz, ama onun yaşadıklarını anlayabiliyorum. Provalarda çok heyecanlıysam Kenan Bey Kasılma, rahat ol. Kenan Bey oyunculuğa gönül vermiş ve işini adabıyla yapan biri. Bence Cansu Hanım da çok başarılı.
Dizi sayesinde bu düşünceyi değiştirmeyi hedefliyor musunuz? İsteyen bana, Şebnem, Ezel ya da Mahsunun eski sevgilisi diyebilir. Ukala biri gibi görünmenize rağmen çok olgunsunuz. Feleğin çemberinden geçmiş gibi bir tavrınız Tartışmaya girmem, hep alttan alırım. Bazen Allaha Lütfen biraz kötü biri olayım, içimde azıcık hainlik olsun diye dua ediyorum. EŞİMİZİN VERİRSE BU İŞİ YAPARIM Özel hayatınızda geleceğe dair hedefiniz ne? Her akşam anne ve babanın sofraya oturduğu, çocuklarıyla ilgilendiği bir evlilik yapmak istiyorum. Bunu sağlayabilmem için oyunculuktan vazgeçmem gerekiyorsa bırakabilirim. İçinden Bade benden daha üstün ezikliğini yaşamasını istemem. Kadın da güçlü olmalı, ama ilişkinin güç yarışına dönmemesi gerekiyor. Mahsun Kırmızıgül hakkında konuşmak istemiyorsunuz ama Kırmızıgülün Güneşi Gördüm filmiyle Oscara aday adayı olmasını nasıl karşıladınız? Her fırsat verildiğinde eski ilişkisinden bahseden kız durumuna yedi yıl birlikte olduk ve bitti. Ben hem Beyaz Meleki hemde Güneşi Gördüm filmlerini çok beğendim.
     Hatta son filminin Oscara aday adayı olduğunu duyduğumdaMahsunla gurur duydum. Ana Sayfa » Magazin 07:05 Bade İşçil, "Mahsun'la yıl birlikte olduk ama aramızda hiçbir şey olmadı" diyerek ikinci bir Şebnem Schaefer vakası patlattı. "Mahsun'dan ayrıldıktan sonra lahmacun yemedim" sözlerinin ardından, "Mahsun'la yedi yıl birlikte oldum ama aramızda bir şey olmadı. Kendimi evleneceğim erkeğe saklıyorum" diyen Bade İşçil'in bu açıklaması, gözlerin yeni sevgilisi Emre Kütük'e çevrilmesine neden oldu. Geçtiğimiz günlerde, "Mahsun Kırmızıgül'den ayrıldıktan sonra hayatınızda ne değişti" sorusuna "Artık lahmacun yemiyorum" diye cevap veren Bade İşçil, bu açıklamasıyla eski sevgilisini kırdığı için çok üzüldüğünü dile getirmişti. İşçil, bu sözlerinin ardından birkaç gün geçmeden ikinci bombasını da patlattı. Kırmızıgül ile yedi yıl boyunca hiç yanlış bir şey yapmadıklarını belirten genç kız, bu konuyla ilgili olarak Vatan Gazetesi'ne şunları söyledi: "Onunla güzel bir yıl geçirdik. Normalde insanlar ilkokulda çıkmaya başlıyor. Onlar ne yapıyorsa biz de Mahsun ile öyle yapıyorduk. Bir insanın evlendikten sonra birlikte olması bana daha mantıklı geliyor.
     Kimsenin şahsi fikrini yadırgamam, yargılamam ama bir genç kız için liste halinde bir ilişki mazisi olması hiç hoş değil. Bu evleneceğin insanı da huzursuz etmemesi açısından önemli. Ben, benimle evlenmeyi düşünenlerle görüşüyorum. Flört ettiğim kişiyle görüşürüm, yemek yerim O her şeyi konuşmaz Bade İşçil'in bu sözleri üzerine gözler, geçtiğimiz hafta objektiflere yakalandığı yeni sevgilisi Emre Kütük'e çevrildi. İyi niyetli, hayatı anlamaya çalışan, kafa yoran bir kız. Mahsun Kırmızıgül ile  küçük yaşlarda tanıştığını söyleyen Bade İşçil "Ben biraz bu konularda tutucuyum, kendimi evleneceğim erkeğe saklıyorum.   Mahsun ile aralarında düşünüldüğü gibi bir ilişki olmadığını sözlerine ekleyen İşçil" Mahsun sürekli turnede, stüdyoda çekimlerdeydi. O zamanlar yanlış bir şey olmadı. Nasıl temiz kaldığımı Mahsuna sormanız lazım. Mahsunu da sevdim ama mümkün olduğu kadar kendimi muhafaza ediyorum. Ben bu konularda tutucu ve yobazım. Ayrıca benim bu düşüncem geri kafalılık da değil Kişinin evleneceğe kişiye saygı duyması, kendini ona saklaması. Flört ettiğim kişiyle görüşürüm, yemek yerim Dışarıda kalmam yasak" dedi  . Tweetle Bir dönem ekranlarda fırtınalar estiren Bade İşçil ses getirecek açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz yıl evlenen ve anne olan Bade İşçil Türkiye'nin en yakışıklı erkekleri ile  rol aldığı için kendini şanslı hissettiğini söyledi. Mahsun Kırmızıgül ile bir dönem aşk yaşadıktan sonra dizi sektörüne hızlı bir giriş yapan Bade İşçil, oldukça iyi dizilerde rol aldı. Onlarla bir şekilde aynı projelerde yer alınca bir sürü insan hem beni kıskanıyor, hem de kadınlar 'Gerçekten şöyle mi? ' diye sorup, 'Beni tanıştırsana' diye abluka altına alıyor. Dış güzellikleri dışında iyi kalplilikleri ve başarılı oyuncu olmaları oyunculuk açısından çok destekleyici oldu bana.

Bu haber toplam 2169 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim