• BIST 9524.59
  • Altın 2508.833
  • Dolar 32.5673
  • Euro 34.6971
  • Siirt 11 °C

İşte Mihrimah Sultan'ın Şehzadesi Ali Demir

İşte Mihrimah Sultan'ın Şehzadesi Ali Demir
SİİRTAJANS.COM-İşte Mihrimah Sultan'ın Şehzadesi Ali DemirPelin Karahan şehzadesi Ali Demir'le boy gösterdi fotoğrafını yayınladı!Doğum yapan ve bir erkek çocuk dünyaya getiren nam-ı değer Mihrimah Sultan Pelin Karahan'ın bebeği ile ilk görüntüleri ortaya

İşte karşınızda Pelin Karahan'ın Ali Demir'iÜnlü oyuncu Pelin Karahan oğlu Ali Demir'i kucağına aldı. Karahan'ın doğum sonrası ilk fotoğrafı sosyal medyaya düştü. .


Güzel oyuncu Pelin Karahan, anne oldu. Karahan ile eşi Bedri Güntay, oğullarına  Ali Demir adını verdi. 3 kilo 560 gram ağırlığında ve 49 cm doğan  Ali Demir ile Karahan'ın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. İlk çocuklarını kucaklarına almanın heyecanını yaşayan çifti, dostları yalnız bırakmadı.
 

Doğuma son iki ay kala yaptığı açıklama ile herkesi şaşırtan Karahan, daha ilki doğmadan ikinci bebeğin planlarını yapmaya başladıklarının sinyalini böyle vermişti: "Bence ikincisi de erkek olacak, içime öyle doğuyor!"

Pelin Karahan doğum sonrası Facebook hesabından paylaştığı fotoğrafa; Bugün saat: 16.10 da Ali Demir bebeğimiz dünyaya geldi.... Hoşgeldin ?#?alidemir? notunu düştü

Bu haber toplam 12166 defa okunmuştur
Etiketler: ,
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim