• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Ivana Sert'e eski kocasından Büyük Şok!

Ivana Sert'e eski kocasından Büyük Şok!
İkoncan Ivana Sert 2011 yılında boşandığı ünlü iş adamı Yurdal Sert ile boşanma yankıları devam ediyor.400 BİN TL'lik tazminatı az bulan seksi yıldız soluğu Yargıtay'da almıştı.İkoncan İvana Sert'e iş adamından şok sözler geldi.

SİİRTAJANS.COM- SHOW TV ekranlarında yayına gelen Bu Tarz Benim adlı moda şov programının ünlü jüri üyesi moda ikoncanı Ivana Sert 2011 yılında ünlü iş adamı Yurdal Sert ile şok ayrılık sonrası 400 BİN TL’lik maddi tazminat verilmesine karar verilmiş seksi modacı bu tazminatı az bulmuş ve soluğu Yargıtay’da almıştı.

Ivana Sert'e eski kocasından Büyük Şok! Seksi modacı Ivana Sert ünlü iş adamından 400 bin tl lik maddi tazminatı az bulmuş ve soluğu yargıtayda almıştı.ünlü iş adamı Yurdal Sert bu gelişme üzerine seksi modacıyı "Haysiyetsiz bir yaşam sürdü. Tazminatı hiç hak etmiyor" açıklaması gündeme bomba gibi düştü. İşadamı Yurdal Sert ile Ivana Sert arasındaki boşanma davası kızıştı. 2011'de "şiddetli geçimsizlik ve haysiyetsiz hayat sürme" gerekçesiyle boşanmak ve oğulları Kanyon Ateş'in velayeti için İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran Yurdal Sert, ayrıca eşinin Hatem Yavuz'la aşk yaşadığını iddia ederek 1 milyon lira tazminat istedi. Karşı dava açan Ivana Sert ise eşinin iftira attığını belirtip oğlunun velayetini istedi. Sert, aylık 100 bin lira "yoksulluk nafakası", oğlu için aylık 50 bin lira "iştirak nafakası" ve 7 milyon lira tazminat talep etti. 10'uncu duruşmada mahkeme çiftin boşanmasına, oğullarının velayetinin anneye verilmesine hükmetti. Ivana Sert'in aylık 100 bin liralık yoksulluk nafakası talebini reddeden mahkeme, 400 bin lira tazminat ve oğluna da aylık 5 bin lira iştirak nafakası ödenmesine karar verdi.

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi 400 bin liralık tazminat kararını onarken, 100 bin liralık yoksulluk nafakasını reddetti. Ivana Sert'in geçtiğimiz günlerde karar düzeltme talebinde bulunarak tazminatın 7 milyon liraya yükseltilmesini ve yoksulluk nafakasını istemesine Yurdal Sert'ten yanıt gecikmedi.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 6087 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim