• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 21 °C

Ivana Sert'ten Şok Yoksulum Açıklaması

Ivana Sert'ten Şok Yoksulum Açıklaması
Bu Tarz Benim yarışma programının çok güzel ve başarılı süper jürisi Ivana sert ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıldı. Yurdal sert ile boşanma davası soncunda alacağı olan Ivana Sert, alacağı bortan daha fazlasını istediği iddia edildi bu gelişme Mag

Bu Tarz Benim yarışma programının çok güzel ve başarılı süper jürisi Ivana sert ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıldı. Yurdal sert ile boşanma davası soncunda alacağı olan Ivana Sert, alacağı bortan daha fazlasını istediği iddia edildi bu gelişme Magazin alemine bomba gibi düştü. Ivana Sert, Yurdal Sertten 7 milyon lira para istediği ortaya çıktı.

Davanın 10'uncu duruşmasında İstanbul Aile Mahkemesi, çiftin boşanmasına; oğulları Kanyon Ateş'in velayetinin de annesine verilmesine hükmetmişti. İvana Sert'in aylık 100 bin liralık yoksulluk nafakası talebini reddeden mahkeme, toplam 400 bin lira tazminat ve oğluna da aylık 5 bin lira iştirak nafakası ödenmesine karar vermişti.

Ancak İvana Sert, 400 bin liralık tazminatı az bulup, yoksulluk nafakası verilmemesi kararını da beğenmeyince Yargıtay'a başvurmuştu. İvana Sert, itiraz başvurusunda "Eşim tarafından aldatıldım. Sosyal, psikolojik ve manevi şiddet gördüm. Eşimin zinası ispatlandı. Onun bu tutumu nedeniyle sağlığım ve ruhsal bütünlüğüm ağır zarar gördü. Toplum önünde küçük düştüm" demişti.

Ancak Yargıtay, boşanma ve 400 bin liralık tazminat kararını onamış; bunun yanı sıra 100 bin liralık yoksulluk nafakasını reddetmişti. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi'nin kararına avukatı Kezban Hatemi kanalı ile itiraz eden ve karar düzeltme talep eden İvana Sert, 7 milyon TL tazminat talebinin yükseltilmesini, yoksulluk nafakasına da karar verilmesini istedi.

Bu haber toplam 2560 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim