• BIST 9079.97
  • Altın 2323.296
  • Dolar 32.3427
  • Euro 34.8336
  • Siirt 5 °C

Kahkaha Makinesi Güldür Güldür'de yine bomba konuklar var!

Kahkaha Makinesi Güldür Güldür'de yine bomba konuklar var!
Kahkaha Makinesi Güldür Güldür'de yine bomba konuklar var!Ekranların kahkaha makinesi Güldür Güldür Show yine gümbür gümbür ekranlarda esmeye devam ediyor..Bu hafta yine süpriz konuklar var..

Güldür Güldür'de yine bomba konuklar var!Kahkahalara boğan program Show TV'de ilgi ile izlenmeye devam ediyor.Bu akşam ekrana gelecek olan bölümde ise yine bomba isimler var..

Güldür Güldür Show'un bu akşam ki konukları ise Gökhan Tepe ve Hüseyin Turan olacak.

Mizah programı “Güldür Güldür Show”, Gökhan Tepe ve Hüseyin Turan’ın konuk olduğu bölümüyle cuma ekranını renklendirecek. Müzik ve kahkahanın harmanlanacağı programda Tepe, Güldür Güldür sahnesine kadınları anlamak konusunda başarısız olan Hüseyin’e yardımcı olmak üzere konuk olacak.

Sevilen şarkıcının “Yürü Yüreğim” ve “Gelsen de Anlatamam” şarkılarını da seslendireceği programın diğer konuğu Turan ise 2014 Hayırlı Evlat yarışmasının kazananı olarak sahneye gelecek. Esprileriyle salonu kahkahaya boğacak olan sanatçı, “Sendeki kaşlar” ve “Kıfındı” şarkılarıyla da kulakların pasını silecek.

HANGİ SKEÇLER OYNANACAK?

Ekranların yeni yarışma programı “Hayırlı Evlat”ı kim kazanacak? Halk jürisi Şevket, Burcu, Sinem karşılarına yarışmacı olarak gelen bilimadamı Fikri, dünyaca ünlü müzisyen İsmail ve düz adam İbrahim'den hangisini hayırlı evlat olarak seçecek? Geçen senenin hayırlı evladı Hüseyin Turan tacını kime devredecek?

Baskın var tv programı sunucusu Burcu ünlü türkücü İsmail abi'nin evine giderse nelerle karşılaşır? Türkücünün menajeri Nezaket, kemancısı şevket, çiğ köfte ustası Fikri hangi sırları ortaya serecek?

Sevgilisi Yeter'den ayrılmak isteyen Hüseyin bunu yüz yüze konuşmaya karar verince başına neler gelir? Çiçekçi Mehtap, kemancı Bahadır, garson İbrahim Hüseyin'in başına hangi dertleri açacak? Gökhan Tepe'nin Hüseyin'e vereceği öğüt ne?

Uzun zamandır peşinden koştuğu Mehtap ile sonunda buluşmayı başaran Mustafa neler yaşayacak? Mustafa'nın beyin hücreleri Bahadır, İbrahim ve Bilal neler yapıyor? Mehtap'ın beyin hücreleri Sinem, Yeter ve Nezaket Mustafa'ya karşı hangi adımları atıyor olacak?

Hepsi ve bol bol kahkaha bu hafta Güldür Güldür Show’da!

 

 

Bu haber toplam 4030 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim