• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 13 °C

Karadayıda Nefes Kesen Bomba Sahneler!

Karadayıda Nefes Kesen Bomba Sahneler!
Karadayıda Nefes Kesen Bomba SahnelerATV ekranların sevilen dizisi Karadayı 89. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü yine gündeme bomba gibi düşecek. Karadayı yeni bölümünde neler olacak?Karadayı 88. Kısım fragmanı yayınlandı. Karadayı 88. Kısım

ATV ekranların sevilen dizisi Karadayı 89. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü yine gündeme bomba gibi düşecek. Karadayı yeni bölümünde neler olacak?Karadayı 88. Kısım fragmanı yayınlandı. Karadayı 88. Kısım fragmanı izlemeye hazır mısınız? Ekranların sevilen dizisi Karadayı da serüven devam ediyor. Karadayı 87. Kısım fragmanı ise yayınlandı. Merakla beklenen Karadayı 87. Bölümde neler olacak?

ATV ekranların sevilen dizisi Karadayı 89. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü yine gündeme bomba gibi düşecek. Mahir ve Feride'nin aşkı engellere takılmaya devam ederken dizide işler iyice çığrından çıkmaya başlıyor.

İntikamı ve masum bir insanın canı arasında sıkışıp kalan Mahir, kabadayıları karşısına almayı göze alarak Haydar'ın canını kurtarmayı seçecektir. Bu beklenmedik tavrı karşısında şaşkına dönen kabadayılar Mahir'in aklından ne geçtiğini merak etmektedir. Onlar için Mahir giderek büyüyen bir muamma haline gelmiştir. Araştırma yapmaya başlarlar.

Bu sırada Belgin Mahir'e durumun ciddiyetini anlatır. Kabadayılar onunla ortaklığı bozmak üzeredir. Mahir kabadayıları ikna edip masada kalmayı başarabilecek midir? Feride'nin Mahir'le barışıp barışmadığını anlamaya çalışan Mehmet Saim, Kerime'yi sıkıştırır. Olayın bir kısmına şahit olan Feride babasının bu yüzüyle ilk kez karşılaşmıştır. Şaşkına döner.

Bu haber toplam 1929 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim