• BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • Siirt 14 °C

Karadayı'nın Feridesi ÇIlgınlar Gibi Eğlendi!

Karadayı'nın Feridesi ÇIlgınlar Gibi Eğlendi!
Karadayı'nın Hakime Feride'si güzel oyuncu Bergüzar yılbaşı arefesinde verdiği sürpriz partiyle çılgınlar gibi eğlendi.Korel bi ara sahneye çıktı mikrofonu eline aldı şarkı söyledi.

ATV ekranlarının sevilen dizisi Karadayı’da Feride Hakime karakterini canlandıran ünlü oyuncu Bergüzar KOrel yılbaşı arefesi öncesi yakın dostlarıyla unutulmaz muhteşem bir parti verdi.Korel bir ara sahneye çıkıp şarkı seslendirdi ve şok görüntülere sahne oldu.Partiye birbirinden ünlü isim vardı.Partiye adeta ünlü akını yaşandı.

 

Bergüzar Korel, önceki akşam Karaköy Fosil’de “Yeni Yıla Merhaba” partisi düzenledi. Akşam, 21.00’de başlayan parti, gece saat 04.00’e kadar sürdü.

 

Bergüzar Korel’in “Karadayı” dizisinden rol arkadaşlarının yanı sıra birçok ünlü partiye katıldı.

 

Korel’in geleneksel hale getirdiği ve ev sahipliğini yaptığı “Yeni Yıla Merhaba” partisine katılanlar arasında Kenan İmirzalıoğlu, Demet Evgar, Hatice Şendil, Burak Sağyaşar, Serenay Sarıkaya, Doğa Rutkay, Öykü Karayel, Nur Yerlitaş, Engin Hepileri, Beyza Şekerci, Melike İpek Yalova, Didem Balçın, Aras Bulut İynemli, Buğra Gürsoy, Sarp Akkaya, Birkan Sokullu, Aslı Enver ve Alican Yücesoy vardı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2986 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim