• BIST 9091.19
  • Altın 2324.868
  • Dolar 32.3705
  • Euro 34.9603
  • Siirt 14 °C

Kenan İmirzalioğlu sahte reklamcılara savaş açtı!

Kenan İmirzalioğlu sahte reklamcılara savaş açtı!
SİİRTAJANS.COM-Kenan İmirzalioğlu resmini kullanarak reklam yapan ve kazanç sağlayanları hayranlarının da yardımı ile yakaladı ve dava açacak.

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalioğlu sahte reklam şoku yaşadı.İmirzalioğlu'nun resimlerini kullanarak reklam yapan saat firmasının uyanıklığı  hayranlarının ikazı sonrası ortaya çıktı.

Kenan İmirzalıoğlu(KARADAYI) sahtekarlara savaş açtı!Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalioğlu  fotoğraflarını kullanarak sahte saat satan bir internet sitesinden haberdar olunca uyardı.

İmirzalioğlu'nın hayranları hafiye gibi!

ATV'nin sevilen dizisi 'Karadayı'nın 'Mahir Kara'sı Kenan İmirzalıoğlu, hayranlarının koruması altında. Oyuncunun, bir markayla yaptığı reklam çekiminde kullanılan fotoğraflarını alıp internette sahte saat satmak için kullanan site, İmirzalıoğlu'nun hayranlarına takıldı.


HAKKINI ARAYACAK

Durumdan hayranları sayesinde haberdar olan Kenan İmirzalıoğlu hemen harekete geçti. Ünlü oyuncunun menajeri, böyle bir reklam çalışması yapmadıklarını söyleyip en kısa zamanda bu sahtekarlığı yapanlara karşı hukuki haklarını arayacaklarını belirtti.

Bu haber toplam 6321 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim