• BIST 9888.54
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 28 °C

Kiraz Mevsiminde Nefes Kesen Şok Öpüşme Sahnesi

Kiraz Mevsiminde Nefes Kesen Şok Öpüşme Sahnesi
Kiraz MEvsimi 27. bölüm izle ! Ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kiraz Mevsiminde işler giderek daha da karışıyor.Fox Tv'nin sevilen dizilerinden olan Kiraz Mevsimi 10 Ocak 2015 cumartesi günü 27.bölümüyle ekranlara geldi. Kiraz Mevsimi

Beğenilerek izlenen Kiraz Mevsimi 27. yeni bölümde Öykü ve Ayaz her şeyi tam yoluna koymuşken, yeni bir inatlaşma söz konusu oluyor!Fox Tv'nin fenomen haline gelen dizisi her Cumartesi akşamı olduğu gibi bu akşam'da yayında olacak! Herkes Ayaz Rüya Görmüş Olsun İstiyor Peki Ya Gerçekse?

FOX TV'de  bu akşam ekrana gelecek olan Kiraz Mevsimi 27.bölüm fragmanı yayınladı.  Yeni bölümünde Öykü ile kendini evcilik oyununa kaptıran Mete duygularına engel olamıyor ve Öykü’yü dudağından öpüyor.  Ayaz, Öykü ile Mete'yi öpüşürken görür!

Kiraz Mevsimi son bölümde Öykü babası için organize ettiği evlilik oyununda Ayaz ile evlenecekti ama öyle şeyler olduğu ki Öykü kendini Mete ile nikah masasında buldu! Seyirciyi adeta ekrana kitleyen dizinin yeni bölümünde Mete ile Öykü'nün yakınlaşması diziye damga vuracak. Mete ve Öykü'nün öpüşmesi diziye damga vuruyor. Ayaz olanlar karşısında adeta şoka giriyor.

 

Bu haber toplam 2097 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim