• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 35 °C

Kısmetse Olurda Elenen isim belli oldu mu?

Kısmetse Olurda Elenen  isim belli oldu mu?
Kısmetse Olurda Elenen Flaş İsim Kim Oldu?Son zamanların en izlenen yarışma programlarındanbirisi olan Kısmetse olur da neler yaşanılıyor? Kısmetse olur da elenen isim peki kim oldu? Kısmetse olur da elenen isim seray kurumuş mu oldu? Seray kurumuş kısmet

Son zamanların en izlenen yarışma programlarındanbirisi olan Kısmetse olur da neler yaşanılıyor? Kısmetse olur da elenen isim peki kim oldu? Kısmetse olur da elenen isim seray kurumuş mu oldu? Seray kurumuş kısmetse olur evine veda etti mi? işte o çok önemli gelişmelerin ayrıntıları haberin detayında yer almaktadır.

Kısmetse Olur yarışmasında bu hafta yine büyük eleme heyecanına günler kaldı. Kanal D’de, yapımını Production House’un üstlendiği, yeni bölümleri ile hafta içi her gün, finali ile hafta sonu ekrana gelecek olan “Kısmetse Olur” yarışmasında ortam yine gergin . aşkı arayan 7 erkek ve 7 kadın adayın yarıştığı programı ünlü sunucu Seda Akgül sunuyor.

Kısmetse Olur'da Büyük Ödül!
Evlilik yolunda; aşk ve romantizmin yaşanacağı “Kısmetse Olur” programının sonunda evlenmeye karar veren çift ise muhteşem bir düğünün yanı sıra büyük ödülün de sahibi olacak. Hafta içi her gün ve hafta sonu “eleme” heyecanı ile ‘Kısmetse Olur’ Pazartesi 12:45'te Kanal D’de.

Adnan ve Melis'in cilveleri olay oldu!


Adnan ve Melis arasında neler oluyor? Melis, hayallerindeki damat adayını anlatırken Adnan'ı tarif edince olanlar oldu!

Nur, herkesi topa tuttu!


Eve konuk olarak gelen Nur, elendikten sonra olanlar için herkese sitem etti! Nur, gelin adaylarının vefasızlığından yakındı!

Melis ve Hazal birbirine girdi!


Melis'in ağır ithamları sonunda Hazal'ı çileden çıkardı. Hazal, Melis ve Mehtap'ın sözleriyle deliye döndü!

Batu açlık grevinde!


Kendini Ayça'ya affettirmek için her yolu deneyen Batu, sonunda açlık grevine başlıyor. Ayça, açlık grevine giren Batu'yu affedecek mi?

 

Kaynak:Milliyet

KISMETSE OLUR YARIŞMASINDA Kİ KURALLAR

Muhteşem bir düğün ve büyük ödüller hayatının aşkını arayan 7 gelin ve 7 damat adayını bekliyor!

Evlilik yolunda ilerleyen adaylar, özel olarak tasarlanmış iki ayrı evde günde 12 saat geçirecekler ve haftanın birincileri para ödülü kazanacak.

Her hafta bir gelin ve bir damat adayının evlilik hayallerine veda edeceği programda, elenenlerin yerlerine yepyeni adaylar gelecek ve evdeki aşkı bulma şansı hiç bitmeyecek.

Hafta içi her gün ve hafta sonu “eleme” heyecanı ile ‘Kısmetse Olur’  saat 12:45'de Kanal D’de.


Evlilik yolunda ilerleyen adaylar, özel olarak tasarlanmış iki ayrı evde günde 12 saat geçirecekler ve haftanın birincileri para ödülü kazanacak.

Gerek benzer zevkleriyle, gerekse müstakbel eşlerinde aradıkları ortak özelliklerle, hayatlarının aşkını arayan gelin ve damat adaylarından her  hafta birer kişinin evlilik hayallerine veda edeceği programda, elenenlerin yerlerine yepyeni adaylar gelecek ve evdeki aşkı bulma şansı hiç bitmeyecek.

Programda 3 farklı oylama yer alıyor:

1. Ödül Oylaması: Her hafta her iki takımdan birer kişi seçiliyor. Seçilen 1 kız ve 1 erkek aday hem 10 Bin TL kazanıyor hem de o hafta elenemiyor. Ayrıca karşı takımdan seçecekleri birer kişi ile özel bir ödülün (yemek, eğlenece, vb.) sahibi oluyor.

2. Koruma Oylaması: Her hafta her iki takımdan birer kişi seçiliyor. Seçilen 1 kız ve 1 erkek aday o hafta elenemiyor.

3. Eleme Oylaması: Her hafta her iki takımdan birer kişi seçiliyor. Seçilen 1 kız ve 1 erkek aday yarışmaya veda ediyor. Onların yerine ise birer yeni yarışmacı katılıyor.

Oylamalar ya takımların kendi içinde, ya takımlar arası çapraz şekilde ya da SMS ile halk tarafından yapılyor.

Bu haber toplam 2372 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim