• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 19 °C

Kıvanç Tatlıtuğ Türkiye'yi Terkediyor!

Kıvanç Tatlıtuğ Türkiye'yi Terkediyor!
Yakışıklı aktör Kıvanç Tatlıtuğ aldığı kararla şok etti.Kıvanç. Tatlıtuğ Türkiye'yi resmen terkediyor.

SİİRTAJANS.COM- Oynadığı dizi ve filmlerle adından söz ettirmeyi başaran yakışıklı aktör Kıvanç Tatlıtuğ çok sürpriz bir karara imza attı.Ünlü aktör geçtiğimiz yaz sevgilisi Başak Dizer ile gittiği Amerika’da ve gördüğü manzara karşısında çok etkilendi ve Amerika’ya yerleşmeye karar verdi.

Ünlü aktör Kıvanç Tatlıtuğ’un aldığı karar gündeme bomba gibi düştü.Yakışıklı aktör bundan sonra Amerika’da yaşamaya karar verdi.Yakışıklı aktörün hem kariyeri hem de özel yaşamıyla ilgili kararı hayranlarını oldukça üzdü. Kıvanç Tatlıtuğ, rol aldığı dizinin bitmesiyle birlikte bundan sonra ne yapacağıyla ilgili önemli bir karar aldı.

Amerika'ya yerleşmeyi planlayan oyuncunun, Los Angeles'ta yeni bir hayata başlayacağı öğrenildi. Hollywood'da oyunculuk eğitimi almak ve İngilizcesini geliştirmek isteyen ünlü oyuncu, aldığı radikal kararı çok yakında hayata geçirecek.

Uzun bir süre dizilerde yer almayı düşünmeyen Tatlıtuğ, sadece anlaşmalı olduğu bankanın reklam filmlerinin çekimleri için Türkiye'ye gelecek. Ünlü oyuncunun bu kararı almasındaki en büyük etkenin geçtiğimiz yaz Amerika'da uzun bir tatil yapmış olması gösteriliyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2971 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim