• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 14 °C

Kurtlar Vadisi Pusu da Heyecan Dorukta! Polat'tan şok hamle

Kurtlar Vadisi Pusu da Heyecan Dorukta! Polat'tan şok hamle
KANAL D ekranlarının büyük bir beğeniyle izlenen reyting rekortmeni fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yine çok iddialı bir bölümle bomban gibi geliyor.Kurtlar vadisi Pusu hayranlarını oldukça yakından ilgilendiren çok sürpriz gelişmeler yaşanılıyor.

SİİRTAJANS.COM- KANAL D ekranlarının büyük bir beğeniyle izlenen reyting rekortmeni fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yine çok iddialı bir bölümle bomban gibi geliyor.Kurtlar vadisi Pusu hayranlarını oldukça yakından ilgilendiren çok sürpriz gelişmeler yaşanılıyor.Vadi 239. Bölümle zımba gibi geliyor.

Kurtlar Vadisi Pusu da Heyecan Dorukta! Polat'tan şok hamle

Ekranlara geldiği günden bu yana çok büyük bir beğeniyle izlenen fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu yine oldukça çok iddialı bir bölüm için kolları sıvadı.Vadi severleri yakından ilgilendiren sürpriz gelişmeler diziye damga vuracak ve izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

Kurtlar Vadisi Pusu’da Neler Olacak?

 

Polat, sonunda Süha’nın sırrına ortak olur. Bundan sonra bambaşka bir görev üstlenecektir. Peki, bu görevler neyi amaçlamaktadır?

 

Fehmi, güç gösterisi yapmayı sevmişe benzemektedir. Yanında Cahit olmadan bunu daha ne kadar sürdürebileceğini kendi gözleriyle tecrübe edecektir. KGT ekibi, Polat Alemdar’dan aldıkları emri yerine getirirken hiç beklemedikleri saldırılarla sarsılırlar.

 

Üstelik bu kez Tilki’nin yanı sıra başka bir misafirleri daha vardır. Akif ve adamları Şedid’in İstanbul’a uzanan kolunu bükmek için acele etmelidir. Sagir’in kurduğu bomba düzeneği Aynura için geri sayımı başlatacaktır. Polat, karanlık güçlerin üzerine aydınlığı getirmek için çalışırken, aynı kararlılığı Brandon da kirli oyunlarına devam ederken gösterir. Tüm karmaşa tek bir noktayı işaret edecektir.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3779 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim