• BIST 9800.22
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 26 °C

Kurtlar Vadisi Pusu (KVP) Yine Şaşırtmadı!

Kurtlar Vadisi Pusu (KVP) Yine Şaşırtmadı!
Kurtlar Vadisi Pusu(KVP) izleyicilerine bu hafta çok kötü nahoş bir havadis geldi.Vadiseverler bu haftayı yine boş geçirecek.Vadiseverlerin dörtgözle beklediği Kurtlar Vadisi Pusu fragmanı yayınlanmayınca yeni bölümde haftaya kaldı.Kurtlar Vadisi Pusu bu

SİİRTAJANS.COM- Türk televizyonlarının gelmiş geçmiş en çok sevilen ve büyük bir beğeniyle izlenen reyting rekortmeni fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu severlerine çok kötü bir haber geldi.Kurtlar Vadisi Pusu(KVP) hayranlarına beklenen kötü haber sonunda geldi.

KANAL D ekranlarında yayına gelen fenomen reyting rekortmeni dizi Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı.Vadi severleri yakından ilgilendiren kötü haber sonunda geldi.Kurtlar Vadisi Pusu severleri aldıkları haberle adeta yıkıldı.Vadiseverler bu hafta çok üzülecek.

Ekranlara geldiği günden bu yana büyük bir beğeni ve tutkuyla izlenen fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu ne yazık ki maalesef bu hafta yayınlanmayacak.Kurtlar Vadisi Pusu tanıtım fragmanı yayınlanmadığı için Vadi bu hafta ekranlara gelemeeycek.Kurtkar Vadisi Pusu yerine Ben Bilmem Eşlim Bilir eğlenceli yarışma programı yayınlanacak.

Kurtlar Vadisi Pusu, yeni bölümüyle 18 Aralık Perşembe akşamı 20.00′de Kanal D’de!

 

 

Kurtlar Vadisi Pusu 239.bölümde neler olmuştu?

 

Pusat, zehir saçanlara cezasını vermek için tüm ekibini toplar. Baltazar’la büyük kapışma bir adım ötededir. Peki kim kazanacak?

 

Ekranların rakipsiz dizisi “Kurtlar Vadisi Pusu”, 239.bölümüyle aksiyona kaldığı yerden devam ediyor. Süha, Polat’a büyük sırrı anlatmaya devam eder. Bu kez harekete geçme zamanı gelmiştir. Akif, banka soygununun arkasındaki olan biteni öğrenmek için tüm imkanlarını seferber eder. Soygunun başrolünün işi hala bitmemişe benziyor. Pusat, zehir saçanlara cezasını vermek için tüm ekibini toplar. Baltazar’la büyük kapışma bir adım ötededir. Peki kim kazanacak? Fehmi, konseyi kurmaya hazırlanırken etrafının kimlerle sarıldığının farkına varmamışa benzer. Neyse ki durumu fark edecek birisi yanı başındadır.

 

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4985 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim