• BIST 9079.97
  • Altın 2323.454
  • Dolar 32.3566
  • Euro 34.9396
  • Siirt 10 °C

Kurtlar Vadisi Pusunun o önemli ismi dünya evine giriyor bomba evlilik

Kurtlar Vadisi Pusunun o önemli ismi dünya evine giriyor bomba evlilik
Son zamanların en konuşulan çok önemli ikilisi olan Ebur Özkan ile Ertan Saban ile ilgili sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. Ebru Özkan ve Ertan Saban evlenme kararı aldı bu çok önemli gelişmeler adeta sosyal medyayı salladı. Ebru Özkan kurtlar v

Son zamanların en konuşulan çok önemli ikilisi olan Ebur Özkan ile Ertan Saban ile ilgili sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. Ebru Özkan ve Ertan Saban evlenme kararı aldı bu çok önemli gelişmeler adeta sosyal medyayı salladı. Ebru Özkan kurtlar vadisinde gölge karekterine oynayan meslektaşı Ertan Saban ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor ebru özkan ve ertan saban ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor işte o çok önemli gelişmelerin ayrıntıları haberin detayında.

 

Ebru Öztan ve Ertan Saban'ın evlilik kararı alması takipçilerinin gündemine bomba gibi düştü. magazin dünyası Ebru Özkan ve Ertan Saban'ın birlikteliklerini konuşuyor.
Paramparça'nın Dilara'sı Ebru Özkan, 'Kurtlar Vadisi'nde Gölge karakterini oynayan meslektaşı Ertan Saban'la evleniyor

Uzun süredir gözlerden uzak aşk yaşayan ünlü çift ilişkilerini nikah masasına taşımayı planlıyor.
 
İddiaya göre cihangir'de birlikte yaşayan çift, Özkan'ın dizisinin bitmesiyle yaz başında evlenecek.
 
Ebru Özkan, Paramparça dizisinde Erkan Petekkaya ile başrolü paylaşıyor.

EBRU ÖZKAN KİMDİR?

Ebru Özkan18 Kasım 1978 Ankara doğumlu olan oyuncu mesleğinin getirmiş olduğu şartlar nedeniyle uzun zamandır İstanbul ilinde yaşıyor. Oyunculuk hayatına çok küçük yaşlarda adım atan hanımefendinin ayrıca modellik mesleğini icra ettiği bilinmektedir. Düzgün bir fiziğe sahip olması modellik dünyasında da popüler bir kişi olmasını sağlamaktadır.

Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi mezunu olan oyuncu mezun olduktan sonra modellik yapmaya başladı ve bu alanda tanınan bir isim haline geldi. Daima içindeki duygular arasında oyuncu olmak yer aldığından oyunculuk eğitimi alarak bu alana geçiş yaptı. 1,73 boyunda ve 50 kilo ağırlığında olan oyuncu izleyici karşısına ilk kez Kabuslar Evi adlı sinema filminde filmin başkahramanlarından birisi olan Melisa karakterini canlandırarak çıktı ve büyük beğeni aldı.
Ebru Özkan, yer aldığı projelerin izlenme katsayısını arttırıcı bir etkiye sahip olan oyuncudur. Bu özelliğinden dolayı özellikle reyting yakalamak isteyen yapımcılar kendisine projelerinde yer vermek istemektedir. Bizlerinde beğendiği oyuncuyu bu özelliğinden dolayı tebrik ederiz.

Not Defteri, Hayatımın Rolü, Karanlıklar Çiçeği, Anneler ile Kızları, Hanımın Çiftliği, Çınar Ağacı, Güldünya, Kara İnci, Gözyaşı Çetesi ve Kabuslar Evi adlı projelerde rol almış olan Ebru Özkan şu anda Paramparça dizisinde Dilara karakterine hayat vermektedir.


Ertan Saban kimdir, Ertan Saban, 4 Aralık 1977 tarihinde Yugoslavya, Üsküp’de doğmuştur. Ailesinin dedesinin dedesi Osmanlı zamanında Kars ‘dan Makedonya‘ya göç etmiştir. Gençliği Üsküp’te geçirdi. Pedagoji üzerine eğitim gördü. Makedonya Devlet Konservatuarı, Tiyatro bölümünden mezun oldu. Uzun yıllar kardeşi Erman Saban ile birlikte Makedonya Türk Tiyatrosu’nda çeşitli oyunlarda sahneye çıktı. Bir ara da Almanya’da çalıştı.

Konservatuardan çıktıktan sonra yurtdışında çalıştı. Fransa‘da oynarken çalıştığı Türk yönetmen Mehmet Ulusoy,Türkiye’ye gelip tiyatro yapmak istediğini söyledi. Ona da kendisiyle gelmesini teklif etti. Böylelikle 2005 yılında Türkiye’ye gelmiş oldu. Şehir tiyatrosunda birkaç oyun oynadıktan sonra da İstanbul Halk Tiyatrosu‘nda görev aldı. Türkçesi yeterli olmadığı için ilerletene kadar yönetmen yardımcılığı yaptı.

2007 yılında Türk rock grubu Malt’ın deprem klibinde oynadı.

2006 – 2007 sezonunda İstanbul Halk Tiyatrosu’nda “CanTarlası” adlı oyunda Dolunay Soysert, Levent Üzümcü, Yıldıray Şahinler, Bahtiyar Engin ile birlikte oynadı.

2005 yılında Yönetmenliğini Aydın Bulut‘un yaptığı, senaryosunu Nuran Devres‘in yazdığı “Savcının Karısı” adlı dizide Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Ahmet Mekin, Tijen Par, Ahu Yağtu, Tamer Yiğit gibi oyuncularla beraber oynadı.

2008 yılında Selçuk Yöntem, Arsen Gürzap, Altan Erkekli, Ahmet Mümtaz Taylan‘ın başrolünü paylaştığı “Gölgesizler” adlı sinema filminde oynadı.

Ertan Saban, 2008 yılında “Başka Semtin Çocukları” adlı sinema filminde Mehmet Ali Nuroğlu, İsmail Hacıoğlu, Volga Sorgu, Eyşan Özhim, Bülent İnal, Avni Yalçın ile birlikte rol aldı.

Serdar Akar yönetmenliğinde Makedonya‘da çekilen “Elveda Rumeli” adlı dizide Erdal Özyağcılar, Şebnem Sönmez, Tolgahan Sayışman, Gülçin Santırcıoğlu, Filiz Ahmet, Demet Akbağ, Ahu Türkpençe, Sinan Tuzcu ile birlikte rol aldı.

2014 yılında TRT tarafından çekilen “Büyük Sürgün Kafkasya” dizisinin başrollerinde Melis Birkan, Tolga Sarıtaş, Elif Atakan, Nilüfer Açıkalın, Alpay Atalan, Luran Ahmedi ve Ertan Saban rol almaktadır.

Ertan Saban’ın, iki yıl Belçika‘da kanser tedavisi gören eşi İnci Saban 25 yaşındayken 6 Ağustos 2009 tarihinde vefat etti.

Ödülleri :
2008 – 4. Kaunos Altın Aslan Film Festivalinde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü- Başka Semtin Çocukları

Filmleri ve Dizileri :
2014 – Limonata (Sinema Filmi) 
2014 – Büyük Sürgün Kafkasya (TV Dizisi) 
2014 – Hatasız Kul Olmaz (dizi) 
2013 – Görüş Günü Kadınları (dizi) 
2013 – Benimle Oynar mısın? (Sinema) 
2012 – Sakarya-Fırat (dizi) 
2012 – Son Yaz Balkanlar 1912 (TV Dizisi)
2012 – Balkan Is Not Dead (Sinema) 
2011 – Karakol – Herkes Adalet İster (dizi) 
2011 – Bir Kadın Tanıdım (dizi) 
2010 – Kılıç Günü (dizi) 
2010 – Hayde Bre (Sinema) 
2008 – Gölgesizler (Sinema) 
2008 – Başka Semtin Çocukları (Sinema) 
2007-2009 – Elveda Rumeli (dizi) 
2006 – The Net (Sinema) 
2006 – Sağır Oda (dizi) 
2005 – Savcının Karısı (dizi) 
2005 – Kontakt (Sinema) 
2004 – Kako ubiv svetec (Sinema) 
2003 – Sultan Makamı (dizi) 
2003 – Kako los son (Sinema)

Bu haber toplam 2319 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim