• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 22 °C

Kutsi'nin karısı ve sevgilisi sosyal medyada birbirine girdiler!

Kutsi'nin karısı ve sevgilisi sosyal medyada birbirine girdiler!
Kutsi'nin karısı ve sevgilisi sosyal medyada birbirine girdiler!Kutsi'nin eşi ve yasak aşkının kavgası sosyal medyayı salladı!Ünlü şarkıcı Kutsi'nin yasak aşkı Feyza Çıpa ile karısı Sinem Bayraktutar Instagram'da kavga ettiler.Sosyal medya bu kavga

Kutsi'nin yasak aşkı Feyza Çıpa ile karısı Sinem Bayraktutar Instagram'da kavga ettiler.Sosyal medya bu kavga sonrası adeta yıkıldı.

Sinem Bayraktutar, 'soytarılı' bir paylaşım yapan Feyza Çıpa'ya 'Senden iyi soytarı mı var?' diye çıkışınca ortalık toz duman oldu.

Şarkıcı, eşi Sinem Bayraktutar'ı oyuncu Feyza Çıpa ile aldattığına dair çıkan haberlerle gündeme gelmişti. Çıpa ile yaşadığı yasak aşkı geçtiğimiz ay noktalayan Kutsi, ikinci bebeğine hamile olan eşine geri döndü.

Şarkıcının evliliğine devam kararı alması; Sinem Bayraktutar ve Feyza Çıpa gerginliğini tırmandırdı. Çıpa, İnstagram'dan "Soytarıların yüzünü görmek için sirkin bitmesini beklemek lazım. Ben de öyle yapıyorum. Sadece bekliyorum" yazılı bir fotoğraf paylaştı. Bayraktutar'ın yanıtı sert oldu. Bir soytarı maskesi paylaşan Sinem Bayraktutar, şu cümleyi yazdı: "Senden iyi soytarı mı var? Sirkin bitmesini beklemene gerek yok, aynaya bakman yeterli..."

 

 'İNSANLIK BİR NİMETTİR'

 

Bayraktutar sonraki paylaşımında ise şöyle dedi: "Bazı insanlar eksik yanlarıyla yüzleşmek yerine eksikliklerini başkalarının masumiyetlerine dil uzatarak kapatmayı ve sağır vicdanlarına karşı dürüst olmaktansa ağır kusurlarını yükleyecek bir günah keçisi bulmayı tercih ederler. Özetle insanlık bir nimettir, herkese nasip olmaz."

 

Bu haber toplam 8318 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim