• BIST 9506.79
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • Siirt 24 °C

Mahallenin Bomba Dilberi Gupse Özay'ı Daha Önce Hiç Böyle Görmediniz

Mahallenin Bomba Dilberi Gupse Özay'ı Daha Önce Hiç Böyle Görmediniz
Gupse Özay yeni filmi || Küçük Esnaf vizyona ne zaman girecek? Çok Güzel Hareketler Bunlar komedi programı ile tanınan isimler BKM'nin yeni filminde biraraya geldi. İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak’ın senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini ise Bedran Güzel'in

Gupse Özay yeni filmi || Küçük Esnaf vizyona ne zaman girecek? Çok Güzel Hareketler Bunlar komedi programı ile tanınan isimler BKM'nin yeni filminde biraraya geldi. İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak’ın senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini ise Bedran Güzel'in yaptığı 'Küçük Esnaf' filmi yakında vizyona giriyor.Gupse Özay, senaryosunu İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak'ın kaleme aldığı 'Küçük Esnaf'ta mahallenin güzel ve havalı kızı 'Burcu' olarak seyircinin karşısına çıkacak. İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak'ın senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini ise Bedran Güzel'in yaptığı 'Küçük Esnaf' filmi yakında vizyona giriyor. Gupse Özay, senaryosunu İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak'ın kaleme aldığı 'Küçük Esnaf'ta mahallenin güzel ve havalı kızı 'Burcu' olarak seyircinin karşısına çıkacak. Türk televizyonlarının gülen yüzü Gupse Özay yeni rol aldığı filmde görenler şaşkına dönüyor. Filmdeki havalı ve güzel imajı izleyenlere büyük keyif vereceğe benziyor.


Gupse Özay, senaryosunu İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak'ın kaleme aldığı 'Küçük Esnaf'ta mahallenin güzel ve havalı kızı 'Burcu' olarak seyircinin karşısına çıkacak.Kendi halinde yaşayan çilingir Berhudar (İbrahim Büyükak) ve Berhudar'la şans eseri yolları kesişen güzel avukat Ezel (Zeynep Koçak)'in yüksek adrenalinli, bol kahkahalı hikayesi, ilkbaharı eğlenceli hale getirecek.Gupse Özay, havalı ve güzel olduğu kadar alımlı olan 'Burcu' karakteriyle Berhudar'ın aklını başından alacak.

Gupse Özay ile Barış Arduç Düşman Çatlattı

"Kiralık Aşk" dizisinin yakışıklı oyuncusu Barış Arduç, ayrılacağı iddia edilen sevgilisi Gupse Özay'la alışveriş yaparken görüntülendi.

Gupse Özay ile  Barış Arduç,  Akmerkez'de görüntülendi. Sık sık ayrılık iddialarıyla gündeme gelen çift uzun zaman sonra birlikte objektife takıldı.

EVLİLİK SORUSUNU GEÇİŞTİRDİ

Arduç ve Özay ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtladı.  Gupse Özay, evlilikle ilgili sorulara "AVM'de yürürken bu planlarımızı anlatmayalım. Olursa haberiniz olur, mutluyuz biz" diye yanıtladı.  Barış Arduç ise sessiz kaldı.


Barış Arduç, Ayrılık İddialarına Son Noktayı Koydu

Yakışıklı oyuncusu Barış Arduç, "ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri"ndeydi. Muhabirlerin Gupse Özay'la ayrılık iddialarını sorması üzerine "Çıkan haberler yalan" dedi.

Geçtiğimiz günlerde  Gupse Özay'la ayrıldıkları iddiasıyla gündeme gelen  Barış Arduç, önceki gün "ZUBİZU  Yılbaşı Alışveriş Günleri"ndeydi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Volkswagen Arena'da gerçekleşen etkinlikte cemiyet hayatının tanınan isimleri İpek Dedeman ve Ceylan Sohtirik, ünlü oyuncuyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

ÇIKAN HABERLER YALAN

Görenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Arduç, muhabirlerin ayrılık iddialarını sorması üzerine şöyle konuştu: "Çıkan haberler yalan. Nasıl böyle haberlerin çıktığını da bilmiyorum."

Gupse Özay Zayıflamak İçin Detoks Kampına Girdi

Yıldızı hızla parlayan ünlü oyuncu, fazla kilolarından kurtulmak için Bodrum'da bulunan detoks merkezinde kampa girdi.

Gupse Özay'ın fazla kilolarıyla başı dertte! Ünlü oyuncu kilolarından kurtulmak için kampa girdi.

İLAÇLARI İÇERKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Gupse Özay,  Bodrum'daki bir detoks merkezinde kampa girdi. " Yalan Dünya" dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu, önceki gün detoks merkezinin havuz başında görevliler tarafından getirilen ilaçları içerken objektife yansıdı.

MÜZİK DİNLEYEREK GÜNEŞLENDİ

Havuzda bir süre yüzen Özay, daha sonra müzik dinleyerek güneş banyosu yaptı

Yurt Dışındaki Gupse Özay'a Sevgili Şoku

1 yıldır kendisi gibi oyuncu olan Gupse Özay ile aşk yaşayan Barış Arduç, gecelerde eğlendi. Ünlü oyuncu, çıkışta bir güzele telefon numarasını verirken böyle görüntülendi.

Son dönemde genç kızların sevgilisi olan  Barış Arduç, fena yakalandı. ' Deliha' filminin çekimleri sırasında tanışıp aşk yaşamaya başladığı  Gupse Özay ile yaklaşık 1 yıldır aşk yaşayan yakışıklı oyuncu, önceki gece erkek arkadaşlarıyla Reina'daydı. Geç saatlere kadar kalabalık bir grupla eğlenen  Barış Arduç, mekanda genç kızların gözhapsindeydi.

FLAŞLARI FARK EDİNCE KAÇTI

Mekandan yine erkek arkadaşlarıyla çıkan yakışıklı oyuncu, ayakta durmakta güçlük çekince çareyi demirlere yaslanmakta buldu. Bu sırada gizemli bir güzel  Barış Arduç'un yanına gitti. Ünlü oyuncuyla kısa süre sohbet eden genç kız,  Barış Arduç'tan numarasını istedi. Ünlü oyuncu da gizemli güzelin kendisine uzattığı cep telefonuna numarasını yazdı. Tam bu sırada flaşları fark eden  Barış Arduç, hemen genç kızın yanından ayrılarak taksiye bindi.

"ÇAPKINLIKTA DA ACEMİ"

Şöhreti yeni yakalayan Arduç'un Reina gibi popüler bir mekan çıkışında suçüstü yakalanması "Henüz çapkınlıkta acemi" dedirtti. Bu arada yurt dışında tatilde olan  Gupse Özay'ın sevgilisinin bu şekilde görüntülenmesine nasıl tepki vereceği ise merak konusu oldu.

Gupse Özay Biyografisi
Gupse Özay, 30 Temmuz 1984 tarihinde İzmir'de doğmuştur. babası Senih Özay bir avukat, annesi ise peyzaj mimarıdır. Çerkez kökenlidir. İsminin anlamı “canımın içi” demekmiş. Ege Üniversitesi İletişim Televizyon bölümünde okudu. Şahika Tekand’ın kursuna katıldı.
Üniversite yıllarında arkadaşlarıyla çektikleri “Yaman Yaşamışım” adlı belgesel ile ödül aldı. 4 yıl kadar reklam yazarlığı yapmış ve ardından işinden ayrılarak dizi sektörüne, dizi setlerinde kamera arkasında çalıştı ve senaristlik yaptı. Sessiz Gece dizisinin ise reji ekibinde yer aldı. Gupse Özay, 'Çocuklar Duymasın' ve 'İzmir Çetesi'nin senaryo ekibinde çalıştı. Ardından Beyaz Show’un skeçlerini yazmaya başladı.

Arkadaşlarıyla “Psikolog” adlı skeçler çekmiştir. Gülse Birsel’in de onun Youtube’da o videolarından birini izleyip ‘Yalan Dünya’nın kadrosuna aldı. Bu sayede de “Yalan Dünya” dizisinde kendine bir yer bulmuştur. Bu dizide “Nurhayat” karakterini canlandırmaktadır. Makineli tüfek gibi konuşması ve peltekliğiyle zihinlerde yer etti.

Gupse Özay ağabeyi Betal Özay ile ortak bir yapım şirketi kurdu.

Gupse Özay, Kanal D!de yayınlanan “Rekorlar Dünyası”adlı programda sunuculuk yaptı.

Boş zamanlarında DVD (korku filmi ) izler, psikiyatri hakkında kitaplar okuyor ve resim yapıyor.

Ödülleri :
2012 - En İyi Kadın Oyuncu (Komedi) (Yalan Dünya 1. Sezon) / 3.Antalya Televizyon Ödülleri
2012 - En İyi Kadın Oyuncu (Komedi) (Yalan Dünya 1. Sezon) / 39.Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri

Filmleri :
2012 -2013 - Yalan Dünya

 

Bu haber toplam 3068 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim