• BIST 9783.64
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 28 °C

Mahşer-i Cümbüş'te Yapışık Kardeşler geceye damga vuracak!

Mahşer-i Cümbüş'te Yapışık Kardeşler geceye damga vuracak!
Mahşer-i Cümbüş'te Yapışık Kardeşler geceye damga vuracak!Star Tv'de ekrana gelen Mahşer-i Cümbüş doğaçlama formatı ile izleyenleri kahkahalara boğuyor.Bu hafta Mahşer-i Cümbüş'te kimler olacak?detaylar haberimizde..

Kahkahanın eksik olmadığı program yine herkesi eğlendirmeye devam edecek.

 Burak Satıbol, Ayhan Taş, Dilek Çelebi, Ayça Işıldar Ak, Özlem Türay ve Yiğit Arı gibi başarılı oyuncuları kadrosunda bir araya getiren “Mahşer-i Cümbüş” bu hafta “Yapışık Kardeşler” filminin oyuncuları İlker Ayrık, Hakan Bulut ve Suzan Kardeş’i konuk edecek.Burak Satıbol, Ayhan Taş, Dilek Çelebi, Ayça Işıldar Ak, Özlem Türay ve Yiğit Arı gibi başarılı oyuncuları kadrosunda bir araya getiren “Mahşer-i Cümbüş” bu hafta “Yapışık Kardeşler” filminin oyuncuları İlker Ayrık, Hakan Bulut ve Suzan Kardeş’i konuk edecek.

Seyircilerin de oyunlara aktif olarak katıldığı programda birbirinden eğlenceli skeçler ile renkli görüntüler yaşanacak.

 

Mahşer-i Cümbüş’ün yönetmen koltuğunda “İşler Güçler” “Kardeş Payı” gibi fenomen olmuş dizilerle; gişe rekortmeni “Düğün Dernek”in senarist ve yönetmenliğini yapan Selçuk Aydemir oturuyor.

Bu haber toplam 3081 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim