• BIST 9055.87
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • Siirt 16 °C

MALİ'nin paylaştığı Yasmin fotosuyla ortalığı tozduman etti!

MALİ'nin paylaştığı Yasmin fotosuyla ortalığı tozduman etti!
M.Ali Erbil kızının öyle bir fotosunu paylaştı Sosyal Medya çalkalandı Ünlü şovmen MALİ'nin kızı Yasmin'in doğum günü fotoğrafı sosyal medyaya bomba gibi düştü.MALİ'nin paylaştığı Yasmin fotosuyla ortalığı tozduman etti!

SİİRTAJANS.COM- Ünlü şovmen ve komedyen Mehmet Ali Erbil yine yaptığı şok paylaşımla gündeme bomba gibi düştü.Ünlü şovmen sosyal paylaşım sitesi İnstagramda kızı Yasmin’in paylaştığı fotoğrafsıyla eleştiri oklarının hedefi haline geldi.Erbil kızı Yasmin’in o fotoğrafına çok büyük tepkiler yağdı.

MALİ'nin paylaştığı Yasmin fotosuyla ortalığı tozduman etti! Mehmet Ali Erbil kızı Yasmin’in doğum günü fotoğrafını sosyal paylaşım sitesi İnstagramda paylaştığı fotoğrafla gündeme bomba gibi düştü.Kızını doğum gününü İnstagramda kutlayan Mehmet Ali Erbil " Benim bir tanecik aşkım Yasmin'im bugün doğdu. İyi ki doğurmuşum..." notunu düştü. Ancak ünlü şovmenin paylaştığı bu fotoğraf bazı takipçilerinin tepkisine neden oldu.

 

 

İşte bazı kullanıcıların o fotoğrafa olan tepkileri!

"Bir baba kızının böyle bir resmini paylaşır mı! Bana çok ters geldi bilmiyorum"

"İnsan çocuğunun böyle resmini yayınlar mı"

"Allah'ın emri Peygamber'in kavli ile kızını kendime istiyorum..."

 

 

Mehmet Ali Erbil Kimdir?

 

Mehmet Ali Erbil (d. 8 Şubat 1957, İstanbul), Türk oyuncu, sunucu, yapımcı, komedyen, şovmen ve seslendirme sanatçısıdır.Tiyatro ve sinema sanatçısı Saadettin Erbil'in oğlu olarak 8 Şubat 1957'de İstanbul’da doğdu. 1835 yılında Erbil'de doğmuş ve sonradan İstanbul'a göç etmiş dedesi Kürt Şeyh Es’edê Erbîlî'nin Menemen olaylarına karıştığı için idam edildiğine dair araştırma konusunu yeni öğrendiğini söyleyen Mehmet Ali, Yani Kürt kökenlisiniz sorusuna Evet. Ama kimlik olarak alt mıyım yoksa üst müyüm doğrusu bilmiyorum. diye yanıtladı.[2] İlk ve orta öğrenimini İstanbul, Ankara ve Balıkesir'de yaptı. 1970 yılında Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek Bölümü’ne yatılı olarak girdi ve bu dönemde Devlet Tiyatrosu’nda konuk oyuncu olarak baş rolde En İyi Tiyatrocu Ödülü’nü kazandı. Buradan mezun olduktan sonra, Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başlayan sanatçı, Başta ‘Küheylan’ olmak üzere birçok oyunda oynadı ve daha sonra tek kanallı yayın döneminde TRT’de ‘Metronom’ adlı eğlence programında Derya Baykal 'la, 1984 yılında da Çiğdem Tunç 'la bir ikili oluşturdular. Özel kanalların açılmasıyla birlikte Erbil, TRT’den Kanal 6’ya geçiş yaptı. Daha sonra InterStar ve ATV’de dizi, Show TV ’ de de program yaptı. 1985'de İlyas Salman ile birlikte oynadığı Uyanıklar Dünyası adlı filmle büyük beğeni topladı.

ATV'de canlı yayınlanan Ya Şundadır Ya Bunda adlı programı sunarken yaptığı RTÜK yasasına uygun olmayan hareketinin ardından televizyon programlarına ara vermiştir. Daha önce Emel Sayın'la birlikte Aşkım Aşkım adlı dizide oynamıştır.

Kanal D’de yayınlanan yarışma programı Çarkıfelek ve ATV’de uzun bir süre yayınlanan Tatlı Kaçıklar dizisiyle zirveye çıkan başarılı şovmen, Harakiri ve Hababam Sınıfı Güle Güle adlı filmlerle tekrardan beyazperdeye geçti. Mehmet Ali Erbil, Kanal D'de Çarkıfelek Dışında çeşitli Yarışma programlarıda Yaptı. Bir Dönem TGRT'de Çarkıfelek Yarışmasını sundu. Günümüzde ise TNT (Türkiye) Kanalında Açıl Susam Açıl Adıyla Şov Tarzında yeni bir yarışma sunmaktaydı. Daha sonra aynı kanalda kısa bir süre Çarkıfelek programı yaptı.Bu programdan da ayrıldı ve Petek Dinçöz sunuculuğa getirildi. 2012'den itibaren tv8'e geçerek Aşka Gel adlı programını sunmaktadır.

Mehmet Ali Erbil,şuanda Star TV'de yayınlanan Cuma saat 22:00 Cumartesi saat 20:00'da Eyvah Düşüyorum'un sunuculuğunu yapmaktadır. Çok yakında Mehmet Ali İle Adını Sen Koy adlı program yapacaktır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 7525 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim