• BIST 9524.59
  • Altın 2497.855
  • Dolar 32.5859
  • Euro 34.6982
  • Siirt 17 °C

Medcezirde Bomba Sahneler Sosyal Medyayı Salladı

Medcezirde Bomba  Sahneler Sosyal Medyayı Salladı
Dizide Mira kıskançlık krizlerine giriyor. Turunç Nadir'in kimliği açığa çıkıyor. Yaman vuruluyor ve yere yığılıyor.Star Tv'nin fenomen dizisi Medcezir 53. bölüm fragmanını yayınladı. Geçtiğimiz hafta eğlenceli ve sakin bir bölümün ardından bu hafta herke

Star Tv ekranlarının beğenilen dizisi Medcezir 53.Bölüm 1.fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta eğlenceli ve sakin bir bölümün ardından bu hafta herkesi büyük sürprizler bekliyor. Cuma akşamlarının fenomeni Star Tv'nin sevilen dizisi Medcezir yeni bölüm fragmanı yayında. Medcezir yeni bölümde sular durulmuyor. Sibel'in ortaya çıkışı Mira ve Yaman'ın arasının açılmasına neden oluyor. Medcezir 52.Bölüm sonunda, Sibel'in sürpriz bir şekilde ortaya çıkmasıyla Yaman ve Orkun'un konuşması yarım kalır.


Yayınlanan 53.bölüm fragmanında ise Siel ortalığı yine karıştırır. Yaman ve mira yeniden bir araya gelmişlerdir kafat yüm işi bozan bu kez Sibel olmuştur. Yaman ve Mira'nın arası yeniden bozulur. Orkun ise Mira'yı Yaman'dan soğutma çabaları devam eder.
 
Sibal'in ise Yaman'ın hayatına girme cabası devam etmektedir. Mira'yı öğrenen Sibal davranışlarını değiştirir. Nadir ise hapisten çıktıktan sonra intikan peşindedir. Kendisine ihanet edenlerin peşine düşmüştür.

Bu haber toplam 6290 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim