• BIST 9645.02
  • Altın 2411.831
  • Dolar 32.5782
  • Euro 34.8036
  • Siirt 26 °C

Medcezir'de Şok Öpüşme!

Medcezir'de Şok Öpüşme!
STAR TV ekranlarının büyük bir beğeniyle izlenen reyting rekortmeni fenomen dizisi Medcezir’de yine çok önemli gelişmeler yaşanılıyor.Yaman ve Mira arasındaki buzlar tamamen eriyor.Yaman, Mira’ya kendisini affettirmeyi başarıyor.Medcezir’de asıl heyecan ş

SİİRTAJANS.COM- STAR TV ekranlarının büyük bir beğeniyle izlenen reyting rekortmeni fenomen dizisi Medcezir’de yine çok önemli gelişmeler yaşanılıyor.Yaman ve Mira arasındaki buzlar tamamen eriyor.Yaman, Mira’ya kendisini affettirmeyi başarıyor.Medcezir’de asıl heyecan şimdi başlıyor.

Ekranlara geldiği günden bu yana büyük bir beğeni ve tutkuyla izlenen fenomen gençlik dizisi Medcezir yine çok önemli gelişmelere sahne oluyor.Medcezir’de Yaman ve Mira barışıyor.Yaman, kendini Mira’ta affettirmeyi beceriyor.Medcezir yine çok iddialı bir bölüme bomba gibi geliyor.

 

Medcezir’de Neler Olacak?

 

Medcezir’in yeni bölümünde Yaman, Mira için hazırladığı özel gecenin meyvesini alıyor. Mira, bir süredir yüz vermediği Yaman’ı affetmek için önemli bir adım atıyor. Ancak diğer yandan Orkun kıskançlık krizi geçiriyor.

 

 

Orkun, Mira’yı unutamadı. Yaman’ı da unutamayan biri var: Elif…

 

Elif, eski sevgilisi Murat’la tekrar barışmıştı. Hatta ikili yüzük bile takmıştı. Yine de Elif’in içindeki Yaman sevgisinin bitmediğini görüyoruz.Medcezir 51. Bölümle izleyicisiyle buluşuyor.

Diğer bir aşk girdabı da Selim Serez ile gazeteci Deniz arasında yaşanıyor. Selim, eski eşi Ender’i geride bırakıp Deniz’le birlikte olmaya başlamıştı. 51. bölümde Selim, Deniz’e “Mutlu olmaktan vicdan azabı duyuyorum” diyor.

 

Turunç Nadir ise Leyla’ya şiddet uygulamaya başladı. Yaman’ın ağabeyi Kenan’ı da kendi safına çekmek için uğraşıyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2815 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim