• BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • Siirt 12 °C

Mega Star Tarkan'a dudak uçuklatan yılbaşı teklifleri!

Mega Star Tarkan'a dudak uçuklatan yılbaşı teklifleri!
SİİRTAJANS.COM- Mega Star Tarkan'a dudak uçuklatan yılbaşı teklifleri! Türkiye’nin Mega Starı Tarkan kıymetebindi.Ünlü şarkıcı Yılbaşının gelmesiyleberaber peşpeşe teklifler aldı.Ünlü şarkıcı özellikle organizatörler tarafındanpaylaşılamıyor.Tarkan’a yıl

SİİRTAJANS.COM- Türkiye’nin Mega Starı Tarkan kıymete bindi.Ünlü şarkıcı Yılbaşının gelmesiyle beraber peşpeşe teklifler aldı.Ünlü şarkıcı özellikle organizatörler tarafından paylaşılamıyor.Tarkan’a yılbaşı gecelerinde sahne alması için dudak uçuklatan teklifler aldı.Tarkan özellikle Azerbaycan’da paylaşılamıyor.

Mega Star Tarkan'a dudak uçuklatan yılbaşı teklifleri! Mega Star Tarkan yılbaşı gecesi sahne için çılgın teklifler almaya devam ediyor.Tarkan için sıraya giren organizatörler adeta sıraya girmiş durumda.Tarkan kıymete bindi ve teklifler peş peşe geşmeye başladı.Tarkan’a en büyük piyango Azerbaycan’dan geldi. Henüz bir anlaşma yapmayan Megastar'a yurtiçinin yanısıra, K.K.T.C, Azerbaycan, Rusya ve Dubai'den de tekliflerler var. 2014'ün ilk saatlerine Bakü'de sevenleriyle giren Megastar için yine en ağır basan yer Azerbaycan. Birçok büyük otel ve organizatör Tarkan'ı yılbaşı gecesi Azerbaycan'da sahneye çıkartabilmek için seferberlik ilan etti.

1 MİLYON DOLARLIK ÇILGIN TEKLİF!

 

Megastar uğruna savaşan organizatörler yaptıkları dudak uçuklatan tekliflerle de şaşırtıyor. Geçtiğimiz sene 1 milyon lira alarak sahneye çıkan Tarkan için kesenin ağzını açan organizatörlerin, 1 milyon dolara kadar fiyat verdikleri öğrenildi.

 

Tarkan Tevetoğlu Kimdir?

 

Tarkan Tevetoğlu (d. 17 Ekim 1972) veya kısaca Tarkan, Türk şarkıcı, şarkı sözü yazarı, besteci, prodüktör ve aranjör. Batı Almanya'nın Renanya-Palatina eyaletindeki Alzey kasabasında doğup büyüdü, 1986'da ailesiyle beraber Türkiye'ye geldi ve müziğe çocukluk yıllarında başlayan ilgisi sonucunda, lise hayatına başladığı Karamürsel'de ilk müzik eğitimini almaya başladı. İlerleyen yıllarda İstanbul Plak şirketinin sahibi Mehmet Söğütoğlu ile tanışarak şirket ile bir albüm anlaşması imzaladı.

Tarkan, 1992'nin son aylarında ilk stüdyo albümü Yine Sensiz'i, piyasaya sürdü ve albümdeki "Kıl Oldum" şarkısıyla çıkış yaptı. 1994'te yayımladığı ikinci stüdyo albümü Aacayipsin ve 1997'de yayımladığı üçüncü stüdyo albümü Ölürüm Sana ile ticari başarı yakaladı. Ölürüm Sana albümünden çıkan "Şımarık" single'ı, birçok ülkenin ulusal listesine giriş yaptı. 1998'de Universal Music Group ile anlaşma imzaladı. 1999'da piyasaya sürdüğü toplama albümü Tarkan, çeşitli ülkelerden platin ve altın sertifikalar kazandı. 2001'de yayımladığı dördüncü stüdyo albümü Karma'daki "Kuzu Kuzu, "Hüp" ve "Verme" şarkılarını kliplendirdi. İki yıl sonra çıkan Dudu albümüyle yeniden ticari başarı yakaladı, 2006'da Come Closer adlı ilk İngilizce albümüyle bazı Avrupa listelerine giriş yaptı. "Bounce" ve "Start the Fire", albümden çıkan single'lar oldu. Tarkan, bir yıl sonra, altıncı stüdyo albümü Metamorfoz'u yayımladı. Albümdeki şarkıların sözleri, Türk Dil Kurumu tarafından takdir edildi. 2010 yılında yedinci stüdyo albümü Adımı Kalbine Yaz dinleyiciyle buluştu ve Türkiye'de yılın en çok satan albümü oldu.

Müzikal projelerinin yanı sıra çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde de yer alan Tarkan, Türk basını tarafından Megastar, dünya basını tarafından Popun Prensi ve Boğazın Prensi olarak anılmaktadır.Bugüne kadar 15 milyonun üzerinde albüm satmıştır ve ödülleri arasında, on dört Kral Müzik Ödülü, altı Altın Kelebek Ödülü ile bir Dünya Müzik Ödülü bulunmaktadır.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3398 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim