• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 22 °C

Meryem Uzerli'nin Homeland'ın yıldızı ile samimi fotoğrafı sosyal medyayı çalkaladı!

Meryem Uzerli'nin Homeland'ın yıldızı ile samimi fotoğrafı sosyal medyayı çalkaladı!
Meryem Uzerli'nin Homeland'ın yıldızı ile samimi fotoğrafı sosyal medyayı salladı..Güzel yıldızın Homeland dizisinde Taliban liderini canlandıran Numan Acar ile çekilmiş fotoğrafını Instagram'da paylaşması ortalığı karıştırdı.

Son olarak Ozan Güven'le aralarında çıkan aşk haberleriyle gündeme gelen Meryem Uzerli, Instagram'dan paylaştığı fotoğrafla sosyal medyayı adeta çalkaladı.. Meryem Uzerli, aktör ve film yapımcısı Numan Acar'a sarılmış halde görüldüğü kareyle yeni dedikodulara yelken açmış oldu.

"AŞKIN GÖZÜ KÖRMÜŞ!"

Ünlü oyuncunun Instagram takipçileri, adeta ikiye bölündü. Kimi "Hayırlı olsun" derken, kimi "Aşkın gözü körmüş dedikleri bu olsa gerek..." gibi yorumlarda bulundu.

GÜMÜŞHANE'DEN HOLLYWOOD'A... NUMAN ACAR KİMDİR?

Numan Acar, Gümüşhane'nin Kelkit ilçesine bağlı Kozoğlu köyünde doğdu. Sekiz yaşına kadar Erzincan'da yaşadıktan sonra 1982 yılında Almanya'ya göç etti ve Wiesbaden'de inşaat mühendisliği okudu. Oyunculuğa tiyatro eğitimyle başlayan Acar, 2001 yılında eğitimini başarıyla tamamladı. Sonra film endüstrisine taşınarak 2002 yılında profesyonel oyunculuğa başladı. 2003 yılında "Kebab Connection" filmiyle kariyerine başladı. Sonra 2005 yılı yapımı "Hacivat ve Karagöz Neden Öldürüldü" adlı filmde küçük bir ol aldı. 2007 yılında film yapım şirketi Acar Eğlence'yi kurdu. 2012 yılı yapımı olan ve başrolünü Ata Demirer'in oynadığı Berlin Kaplanı adlı filminde hem oyuncu olarak yer aldı hem de yapımcılığını üstlendi. Numan Acar hem Türkiye'de hem de Almanya'da çalışmaktadır.

2014 yılında, Amerikan yapımı Homeland adlı dizinin 4. sezonunda Pakistan'daki Taliban lideri Haissam Hakkani rolünde oynadı.

 

Bu haber toplam 2567 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim