• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 28 °C

Mihrimah Sultan şehzadesine kavuştu!Adını bakın ne koydu

Mihrimah Sultan şehzadesine kavuştu!Adını bakın ne koydu
SİİRTAJANS.COM-Mihrimah Sultan şehzadesine kavuştu! Adını bakın ne koydu!Ha Doğdu ha doğacak derken O ünlü oyuncu anne oldu Güzeller güzeli nam-ı değer Mihrimah Sultan ünlü oyuncu Pelin Karahan sonunda doğurdu ve nur topu gibi bir erkek evlat dünyaya geti

SİİRTAJANS.COM- Ha Doğdu ha doğacak derken O ünlü oyuncu anne oldu Güzeller güzeli nam-ı değer Mihrimah Sultan ünlü oyuncu Pelin Karahan sonunda doğurdu ve nur topu gibi bir erkek evlat dünyaya getirdi.Mihrimah Sultan sonunda bebeğini kucağına aldı.

Ha Doğdu ha doğacak derken O ünlü oyuncu anne oldu Muhteşem Yüzyılın güzel oyuncusu Pelin Karahan nam-ı değer Mihrimah Sultan annelik heyecanı yaşıyor.Güzel oyuncu nurtopu bir erkek evlat dünyaya getirdi.Güzel oyuncu Bedri Güntay ile mutlu bir birliktelik yaşıyor.Bu mutlu birliktelik bir erkek evlatla taçlandırıldı.

Pelin Karahan'ın ünlü arkadaşları hastaneye koştu. Ziyaretçiler arasında eski rol arkadaşı Merve Boluğur da yer alıyor. Boluğur, Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay ile çektiği selfie'yi "Yılın babası. Gözler doldu. Çok mutlu olun" diye paylaştı. Haberi duyan Pelin Karahan'ın takipçileri de sosyal medyadan mesaj yağdırdı.

 

Doğuma son iki ay kala yaptığı açıklama ile herkesi şaşırtan Karahan, daha ilki doğmadan ikinci bebeğin planlarını yapmaya başladıklarının sinyalini verdi: "Bence ikincisi de erkek olacak, içime öyle doğuyor!"

 

Pelin Karahan


Karahan, İlkokulu Arı Koleji’nde okudu. Ortaokulun bir bölümünü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda ve Ödemiş İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi’nden başarıyla mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme’den mezun oldu. Karahan, okul yıllarında çeşitli faaliyetlere büyük katılım gösterdi. İstanbul’a çalışmak için geldiğinde ek iş olarak çalışmak için Erberk Ajans’a kaydoldu. Bu ajans aracılığıyla Çağan Irmak ile Demirdöküm reklam filmini çekti. Daha sonra Kavak Yelleri dizisinin seçmelerine katıldı ve Aslı rolüne seçildi.Bu reklamların devamıda geldi. Nestle Kit-Kat, Coca Cola Light, Ülker Royal Golf, Yedigün, Carrefour, Penti,Komili Şampuan, İpana reklam filmlerinde de oynadı. Şu sıralar Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Mihrimah Sultan'ı canlandırdı.

TRT okul hayvan bakımı programı "Bir evde" programını sundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 8933 defa okunmuştur
Etiketler:
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim