• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 12 °C

Minik Lara Hürrem'i Fena Solladı!

Minik Lara Hürrem'i Fena Solladı!
Muhteşem Yüzyıl'ın muhteşem simalarından olan nam-ı değer Hürrem Sultan güzel oyuncu Meryem Uzerli'nin bebeği Lara için çok sürpriz bir teklif geldi.Meryem Uzerli minik Lara'sıyla paraya para demeyecek.

SİİRTAJANS.COM- Oynadığı dizi ve filmlerle adından sözzettirmeyi başaran ünlü oyuncu Meryem Uzerli’ye piyango vurdu.Piyango bu sefer hem Meryem’e hem de kızı Lara’ya vurdu.Hürrem Sultan gelen teklifle gündeme bomba gibi düştü.

Türkiye'de Yeni projesi nedeniyle  yaşayacak olan Muhteşem Yüzyıl’ın namı- değer Hürrem Sultan’ı güzel oyuncu Meryem Uzerli'nin kızına peş peşe teklif  yağıyor. Uzerli, kısa süre önce paylaşmıştı kızının fotoğrafını…

Tükenmişlik Sendromu nedeniyle Almanya'ya dönen oyuncu Meryem Uzerli, Ocak ayında dönmeye hazırlanıyor Türkiye'ye. Yeni projeleri değerlendiren güzel oyuncu Meryem Uzerli kadar Berlin'de dünyaya getirdiği kızı teklif yağıyor Lara'ya da.

Geçtiğimiz haftalarda ilk kez kızı Lara'nın yüzünün göründüğü fotoğrafın sosyal medyada paylaşılması üzerine harekete geçti firmalar. Bir bebek maması firması, anne-kızı reklamlarında oynatmak için teklif etti 1.5 milyon dolar. Meryem Uzerli'nin, güzel kızı ile bir reklam filminde oynamayı kabul edip etmeyeceği ise merak konusu oldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 4784 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim