• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 28 °C

Moda İkonu Sibel Arma'dan Bomba Dizi Modası Yorumu! Neler Söyledi?

Moda İkonu Sibel Arma'dan Bomba Dizi Modası Yorumu! Neler Söyledi?
SİİRTAJANS.COM- Moda İkonu Sibel Arma; Neslihan Atagül, Melisa Aslı Pamuk ve Zerrin Tekindor'u değerlendirdi.Moda ikonunun çok önemli açıklamaları ve verdiği notlar oldukça dikkat çekiciydi.Moda ikonu Sibel Arma Neslihan Atagül, Melisa Aslı Pamuk ve Zerri

SİİRTAJANS.COM- Moda İkonu Sibel Arma; Neslihan Atagül, Melisa Aslı Pamuk ve Zerrin Tekindor'u değerlendirdi.Moda ikonunun çok önemli açıklamaları ve verdiği notlar oldukça dikkat çekiciydi.Moda ikonu Sibel Arma Neslihan Atagül, Melisa Aslı Pamuk ve Zerrin Tekindor'u değerlendirdi.İşte detaylar…

 

Ünlü yazar Sibel Arna, şu sıralar dizilerde çok popüler olan 3 güzel dizi oyuncsunu kaleme aldı. Neslihan Atagül, Melisa Aslı Pamuk ve Zerrin Tekindor. Sibel Arna bakın bu 3 güzelden nasıl bahsetti. İşte tüm detaylar...

 

Aynı dizideki üç kadından bahsetmek istiyorum. Neslihan Atagül, Melisa Aslı Pamuk ve Zerrin Tekindor. Yani karakter isimleri ile Nihan, Asu ve Leyla. Malum ilk iki oyuncu henüz çok ama çok gençler. Halk arasında “çıtır” diye tabir edilen yaştalar. Neslihan Atagül 23, Melisa Aslı Pamuk ise daha 24 yaşında.

 

Vücutları fit, ciltleri pırıl pırıl, saçları Rapunzel ile yarışır. Ama dizide bir karakter var ki iki genç oyuncuya da stil ve kadınlık dersi veriyor.

Evet, Zerrin Tekindor’dan bahsediyorum.

 

Yaşı, genç oyuncuların iki katı olmasına rağmen en çok ona bakıp, en büyük hayranlığı ona duyuyoruz. Bir yürüyor, ekranın başında “Kadın, kadın” diye bağırmadan edemiyoruz. Yani en azından ben bağırıyorum.

 

Tekindor, “Kara Sevda”da kıyafetleriyle de konuşuluyor. Yoksa Zerrin Tekindor, yeni Nebahat Çehre mi oluyor?

 

Dizide giydiği dantel detaylı ipek ve şifon karışımı bluzlar, vücuduna oturan tek parça elbiseler, zarif takıları dört dörtlük. Saçının tonuna ve makyajına ise ayrı hayranım.

 

Hani derler ya kadın olgunlaştıkça yüzünü, kendisine neyin yakışıp yakışmadığını daha iyi anlar ve orta yaştan sonra mükemmel sonuca ulaşır, Zerrin Tekindor bunun çok başarılı bir örneği.

 

Zaten göz makyajını mutlaka kendi yapıyormuş. Oyuncunun “Kara Sevda” dizisindeki bütün kıyafetlerini Sisdesign-Sema Işık Saral özel olarak diziyor. İki elbiseyi özellikle çok beğendim. Son bölümde holding yönetim kurulu toplantısına katılıp “Ben Leyla Acemzade, 30 yıllık kış uykusundan uyanmış yasal hissedarınızım” dediği kırmızı elbiseyi..

 

Daha öncede yazdığım gibi kadının güçlü görünmesi gereken zamanlarda kırmızı ve tonları çok kuvvetli bir silahtır. Bir önceki bölümde giydiği bordo elbiseyi ise yaka detayı yüzünden beğendim.

İki elbisenin de satış fiyatı 850 TL.

 

Neslihan Atagül ve Melisa Aslı Pamuk’un son bölümlerdeki en sivrilen kıyafetlerine gelince...

 

 

Asu’nun tüm genç kızlar tarafından çok beğenilen kamuflaj desenli trençkotu ise Jaquette by Elvan Tığlıoğlu markasına ait. Fiyatı 800 TL.

 

Jean üstü jean

 

Amaç cool olmaksa denim on denim yani jean üstüne jean giymek de her zaman çalışır.

“Hayat Şarkısı” dizisinin son bölümünde Hülya’nın yani

 

Burcu Biricik’in giydiği denim kombini buna çok iyi bir örnek.

Gömlek ve dizi yırtık jean: Mavi

 

Şişmanlık

 

Zayıf ve zarif bir kadın Aslı Enver. Hani iri gözükmesi mümkün olmayanlardan. Ama son bölümde giydiği beyaz kombin bunu başarmış. Tamam ekran 5 kilo koyuyor ama bunu bile bile de oyuncuya kabarık etek giydirmemek gerekiyor.

Hem de beyaz

 

Bluzun darlığı ve zarifçe bele oturması bile durumu kurtaramamış maalesef.

Beyaz bluz: adL

Etek: Machka

 

Çok kırmızı

 

Kırmızı çorap, kırmızı siyah ekoseli gömlek ve kırmızı beyazlı bandana, her markanın koleksiyonunda var. Tamam Hande Erçel genç bir karakteri canlandırıyor ama bu kadar uyum kaygısı fazla. Keşke bir kırmızı eksik olaydı.

 

Kot şort: Koton

Beyaz tişört: Koton

Gömlek: Tally Weijl

Ayakkabı: Ove Beyond

 

 Destur Hümaşah Sultan geldi

 

Muhteşem Yüzyıl: Kösem’in son bölümünde Vildan Atasever, Hümaşah Sultan karakteriyle diziye öyle bir giriş yaptı ki ekran başında destur çektik. Karakterin kızıla çalan bal köpüğü saçlarına, yeşil kostümüne, yakasına taktığı tavus kuşu aksesuvarlarına bayıldım. Beş yıldır Muhteşem Yüzyıl’ın sanat yönetmenliğini yapan Nilüfer Çamur, Vildan üzerinde sadece 10 gün çalıştıklarını söyledi ve ekledi:

 

 

 

“Hümaşah Sultan çok zengin ve güçlü bir karakter. Kostümleri Serdar Başbuğ, taçları ise Mücella Mert yapıyor. Bordo, yeşil, lacivert gibi royal renkler kullanarak ihtişamı yansıtmak istedik.”Son bir not, kostüm tasarımcısı Serdar Başbuğ, Hümaşah Sultan’ın tropik bir yerden geldiği için yakasına tavus kuşu tüyleri taktığını söyledi. Çok güzel düşünülmüş bu detay, tebrikler.

 

Sibel Arna kimdir?

 

Sibel Arna, 1979 yılında İstanbul'da doğmuştur. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu.

 

1997-2000 yılları arasında Milliyet Gazetesi için moda, kozmetik ve güzellik üzerine "Gezdim Gördüm Yazdım" köşesini hazırladı. 2000-2002 yıllarında, Sabah Gazetesi Hafta Sonu İlaveleri için mekanlar, moda, tasarım, sinema ve müzik gibi alanlarda haber, röportajlar yaptı.

 

2002 yılının Temmuz ayında Vatan Gazetesine transfer olarak, ekonominin magazin tarafı, yeni eğilimlerle ilgili yazılar yazan ve gündemdekilerle röportajlar yaptı. Ayrıca Vatan Gazetesinin Cumartesi ilavesinde "Bir şey diyeceğim" adlı köşesinde kent yaşamı ile ilgili yazılar yazdı.

 

2003 yılının Ocak ayından sonra da Hürriyet Gazetesi'ne geçen Sibel Arna, Hürriyet Cuma, Cumartesi, Pazar ve Seyahat gibi eklere haberler hazırladı. Cumartesi ilavesindeki "Sibel Arna ile Moda Gündemi" sayfalarından sorumlu olarak, aynı ilaveye tasarım, mimari ve trendlerle ilgili haber ve röportajlar da yaptı.

 

2006 yılının Eylül ayından itibaren CNN TÜRK televizyonunda "Trends" adlı programı hazırlayıp sunmaya başladı.

 

Sibel Arna, halen Hürriyet Gazetesi'nde köşe yazarı olarak görev yapıyor. Ayrıca Sinevizyon Yapım Şirketler grubunun sağlık kanalı HTV'de canlı yayınlanan anne ve çocuk sağlığı üzerine bir programın sunuculuğunu yapıyor.

 

Sibel Arna 30 Ekim 2010 tarihinde Acun Ilıcalı tarafından 2010'da Show TV'de yayınlanmaya başlayan ancak Star TV'ye transfer olan Yok Böyle Dans yarışmasına yarışmacı olarak katıldı ve bu yarışmada Azra Akın'ın birinci oldu.

 

Sunuculuğunu; Acun Ilıcalı, Hanzade Durmuş, Burcu Esmersoy, Cem Ceminay'ın yaptığı 1. Sezon yarışmanın jüri koltuğunda Lilia Bennett, Saba Tümer, Sait Sökmen ve Tan Sağtürk bulunmuştur. Yarışmacılar ise; Defne Joy Foster, Azra Akın, Güneri Civaoğlu, Nilgün Belgün, Burcu Esmersoy, Bedük, Metin Arolat, Burcu Güneş, Bora Kozanoğlu, Eda Taşpınar, Derya Büyükuncu, Sibel Arna ve Pascal Nouma'dır.

 

2015 yılında; sunuculuğunu Ebru Akel'in yapacağı Show TV 2. sezon "Bu Tarz Benim" yarışmasında; Jüri koltuğunda renkli kişiliğiyle ünlü modacı Cemil İpekçi, tasarımcı Umut Eker ile stil danışmanı Sibel Arna ve model Chloe Loughnan oturacak.

 

Sibel Arna, 2009 yılında "Sushico Chinese in Town" suşi dükkanlarının sahibi Selim Yalın ile evlendi. 2011 yılının Aralık ayında boşandı. Rüzgar (d.2009) adında bir oğlu vardır.

Bu haber toplam 2169 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim