• BIST 9530.47
  • Altın 2477.439
  • Dolar 32.3985
  • Euro 34.7221
  • Siirt 11 °C

Neslihan gencim güzelim dedi bombayı patlattı!

Neslihan gencim güzelim dedi bombayı patlattı!
Neslihan Atagül'den bomba evlilik açıklaması geldi.Kadir Doğulu'nun bu sözlere tepkisi ne olacak bilinmez ama Neslihan Atagül evlilik düşünmediğini açıkladı.

Neslihan Atagül'den bomba evlilik açıklaması geldi.Kadir Doğulu'nun bu sözlere tepkisi ne olacak bilinmez ama Neslihan Atagül evlilik düşünmediğini açıkladı.Dizi aşkıyken gerçek aşka dönüşen Kadir Doğulu-Neslihan Atagül aşkında yeni gelişme var. Neslihan Atagül çıktığı Türki Ekstra programında yaptığı açıklamayla gündeme bomba gibi düştü.

 

Güzel ve genç oyuncuya Kadir Doğulu aşkına binen "Evlenmeyi düşünüyor musunuz?" diye sorulunca Neslihan "Evlenmek için daha çok gencim" cevabını verdi.

Finali gün sayan Fatih Harbiye dizisinin güzeller güzeli başrol oyuncusu Neslihan Atagül evliliği düşünmüyor anlaşılan. Dizi'deki Macit Arcaoğlu'na aşık olan Neriman gerçek hayattada Kadir Doğulu'ya aşık olarak bir klasiği gerçekleştirmişti.


Neslihan Atagül evlilik hakkında olan düşünceleri sorular üzerine belirtti. Kadir Doğulu ile ufukta evlilik olup olmadığı sorusu yöneltilen Neslihan Atagül "Aşıksan sevginin bir sınırı olmaz diye düşünüyorum. Ama evlilik için daha çok gencim" ifadelerini kullandı.

Yeni dizisinde sevgilisi başka biri olacak!Bakalım Kadir Doğulu buna ne diyecek..

Güzel oyuncu Neslihan Atagül kısa zaman sonra yapımcılığını Abdullah Oğuz'un yapacağı sinema filmi için kamera karşısına geçecek. Filmde Ekin Koç ile başrol oynayacak olan Neslihan Atagül filmede sevgili rolünü paylaşacak

Bu haber toplam 2203 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim