• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Siirt 18 °C

Nur Bozardan Şok Gelişme Nişanlandı

Nur Bozardan Şok  Gelişme Nişanlandı
Nur Bozardan Şok Gelişme NişanlandıÖykü Serter'in sunuculuğunu üstlendiği, jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu'nun oturduğu Show TV ekranlarının fenomen yarışması Bu Tarz Benim'in şüphesiz en çok konuşulan isimlerinden

Türkiye de bir fenomen yarışma programı haline gelmiş olan ve süper yarışmacıları bulunan Bu Tarz Benim yarışma programında çok önemli gelişmeler yaşanılmıştı nur bozar elenmişti. Bu Tarz Benimin çok popüler süper yarışmacısı Nur Bozar nişanlandığı ortaya çıktı. Bu Tarz benim de bir favori haline gelmiş ardından elenmiş nur bozar ile ilgili çonk önemli gelişmeler yaşanıldı.

Bu Tarz Benim yarışmasında güzelliğiyle kısa sürede ilgi odağı olan ve Instagram'da ciddi bir takipçi ve fan kitlesi olan Nur Bozar, nişanlandı.


YARIŞMADAN EVLENMEK İÇİN Mİ AYRILDI?
Bozar'ın, yarışmadan ayrıldıktan kısa bir süre sonra nişanlandığını duyurması  "Acaba yarışmadan evlenmek için mi ayrıldı" sorusunu gündeme getirdi. Bu sorulara cevap vermeyen Bozar, bu güzel ve anlamlı anlarını takipçileri ile paylaşmakla yetindi.

Bu haber toplam 3840 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim