• BIST 9086.27
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Siirt 17 °C

Nur Yerlitaş İkoncan Ivana Sert'i Fena Azarladı!

Nur Yerlitaş İkoncan Ivana Sert'i Fena Azarladı!
SHOW TV ekranlarında yayına gelen Bu Tarz Benim adlı moda show programında yine çok ilginç anlar yaşandı.İkoncan Ivana Sert ile Nur yerlitaş arasında yaşanan gergin anlar canlı yayına damga vurdu.İkili arasında yaşanan polemik sosyal medyayı salladı.

SİİRTAJANS.COM- SHOW TV ekranlarında yayına gelen Bu Tarz Benim adlı moda show programında yine çok ilginç anlar yaşandı.İkoncan Ivana Sert ile Nur yerlitaş arasında yaşanan gergin anlar canlı yayına damga vurdu.İkili arasında yaşanan polemik sosyal medyayı salladı.

Ekranların sevilen moda show programı Bu Tarz Benim yine çok ilginç anlara sahne oldu.Bu Tarz Benim’e katılan bir yarışmacının elbisesine takan Ivana Sert ile Nur Yerlitaş canlı yayında şok anlara sahne oldu. Nur Yerlitaş, yarışmacıyı yanına çağırıp elbisesine dokundu ve 'Maroken bir kumaş, saten değil canım o' dedi.

Araya giren Kemal Doğulu, Sert'e 'Öğren' diye takıldı.

 

Ivana Sert de Yerlitaş'a 'Tamam canım maroken olsun' deyince olanlar oldu.Sesini yükselten Yerlitaş, 'Maroken olsun değil. Benimle baş edecek halin yok. Tamam canım öyle olsun demeyeceksin. Sen söylüyorsan doğrudur diyeceksin' diyerek Sert'i azarladı.

 

 

Buna karşılık Sert, 'Tamam canım doğrudur' dedi.

 

Nur Yerlitaş, 'Bunlarla da konuşulmuyor. Sen benimle kumaşta aşık atamazsın. Olmaz öyle. Müstehzi bir tavırla tabiki diyemezsin. O benim işim, o benim mesleğim. O kumaşlar benim bebeklerim, lütfen' şeklinde konuştu ve 'Tamam konuşabilirsin' diyerek Ivana Sert'e söz verdi.

Bu haber toplam 2077 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim