• BIST 9766.42
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 28 °C

Nurgül Yeşilçay Şeytanın Bacağını Kırdı!

Nurgül Yeşilçay Şeytanın Bacağını Kırdı!
Asmalı Konak’ın çimen yeşili güzel gözlü Bahar karakterli başarılı oyuncusu Nurgül Yeşilçay ile ilgili bomba bir gelişme yaşandı. Ekranların sevilen dizisi Paramparça ile mükemmel bir çıkış yakalayan Nurgül Yeşilçay , dizinin reytinglerde zirvede olduğunu

Asmalı Konak’ın çimen yeşili güzel gözlü Bahar karakterli başarılı oyuncusu Nurgül Yeşilçay ile ilgili bomba bir gelişme yaşandı. Ekranların sevilen dizisi Paramparça ile mükemmel bir çıkış yakalayan Nurgül Yeşilçay , dizinin reytinglerde zirvede olduğunu öğrenince nazar değmemesi için dizi oyuncularına nazar boncuğu taktı.

Daha önce yer aldığı çoğu proje tutmayarak yayından kaldırılan Yeşilçay zor günler geçirmişti. Görülen o ki oyuncu bu kez şeytanın bacağını kırmış gözüküyor.
Paramparça dizisi ile ekranlara görkemli bir dönüş yapan Nurgül Yeşilçay , dizinin reytinglerde zirveye oturmasını Instagram hesabından ilginç bir fotoğraf paylaşarak kutladı.


Yeşilçay, reytingler açıklandıktan sonra tüm ekip arkadaşlarına birer tane nazar boncuğu taktı.
Nurgül Yeşilçay, Instagram hesabından paylaştığı resmin altına da "Bu harika reytingde payı olan tüm ekip arkadaşlarım birbirine nazar boncuğu taktı. Hepsini kutlarım" yazdı.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2883 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim