• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 23 °C

O Dizi Nefesleri Kesecek

O Dizi Nefesleri Kesecek
Show Tv'nin yeni yayınlanacak olan dizisi "Ezra" seyircileri ile yarın buluşacak.Ekranları merhaba diyecek olan Show tv'nin yeni dizisi Ezra Salı akşamı saat 20:00'da başlayacaktır.Şhow Tv izleyicilerinin merakla beklenen yeni dizisi "EZRA" başarılı oyunc

Show Tv'nin yeni yayınlanacak olan dizisi "Ezra" seyircileri ile yarın buluşacak.Ekranları merhaba diyecek olan Show tv'nin yeni dizisi Ezra Salı akşamı saat 20:00'da başlayacaktır.Şhow Tv izleyicilerinin merakla beklenen yeni dizisi "EZRA" başarılı oyuncu kadrosu ile yayına hazır.

Ezra'nın yarın akşam yayınlanacak ilk bölümünde; Yıllar önce yetimhanede kaybettiği kardeşini aramaktan hiç vazgeçmeyen Gazzeli Ezra, yıllar sonra şans eseri kardeşinin izini İtalya'da bulunca, bir mülteci teknesiyle umuda doğru sonunu bilmediği bir yolculuğa çıkar. Ateş altında kalan tekneden son anda kurtulur ve yine kendisi gibi bir Gazze çocuğu olan küçük İbo'yu da kurtarır. Akdeniz'de umutsuzca sürüklenirken Libyalı direnişçiler tarafından bulunan Ezra ve İbo'nun kaderi, silah kaçakçısı ve azılı bir suç şebekesi lideri olan Çahangir Hüseyinov tarafından bulunduktan sonra değişecektir.

Bu haber toplam 1693 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim