• BIST 9524.59
  • Altın 2497.108
  • Dolar 32.5917
  • Euro 34.737
  • Siirt 20 °C

O Dizide Reyting Canavarına Kurban Oldu

O Dizide Reyting Canavarına Kurban Oldu
TRT1 ekranlarının sevilmekte olan dizisi ekranlara veda edeceği ortaya çıktı. REyting canavarına kurban edilen AŞkın KAnunu dizisi final bölümü ile hayranları ile son bir kez buluşacağı ortaya çıktı bu çok önemli gelişmeler magazin gündemine bomba gibi dü

Sezon iddalı başlayan bir çok dizi reyting kurbanı olarak ekranlara veda etmek zorunda kaldı. TRT 1'in bu sezon yeni başlayan ve aslında önemli bir kitle elde etmeyi başaran Aşkın Kanunu isimli dizisi, reyting kurbanı oldu.Aşkın Kanunu dizisi ekranlara son kez geliyor.Reyting kurbanı olan yeni dizi Aşkın Kanunu yayından kaldırılma kararı alındı.


TRT 1′in bu sezon ekrana sürdüğü yeni yapımlardan biri olan Aşkın Kanunu dizisi final kararı aldı.

Başrollerini Mustafa Üstündağ ve Ceyda Düvenci’nin paylaştığı yapım, gelecek hafta yayınlanacak olan 10. bölümüyle ekranlara veda edecek. Yapımcılığını TMC Film ’in üstlendiği dizibüyük umutlarla başlamış, ama beklenen sonuçları alamamıştı. Birkaç hafta sonra saati ileri atılan yapım, yine iyi reytingler alamayınca sona erme kararı aldı. Aşkın Kanunu, final bölümüyle 5 Ocak Pazartesi akşamı 22.40′da TRT 1′de!

Bu haber toplam 2384 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim