• BIST 9467.22
  • Altın 2493.938
  • Dolar 32.5949
  • Euro 34.7884
  • Siirt 26 °C

O Film ZIMBA Gibi Geliyor!

O Film ZIMBA Gibi Geliyor!
Titanik,Avatar gibi efsane filmlerle adından söz ettirmeyi başaran dünyaca ünlü deneyim aktör James Cameron bu sefer zımba gibi geliyor.Başarılı yönetmen çok iddialı bir film için kolları sıvadı.James Cameron bomba gibi geliyor.

SİİRTAJANS.COM- Dünya çapında çok büyük başarılara imza atmış olan deneyimli yönetmen James Cameron yepyeni filmiyle bomba gibi geliyor.Efsane filmler Titanic ve Avatar gibi filmlere imza atan James cameron yepyeni filmiyle adeta göz kamaştıracak.

Titanic ve Avatar gibi filmlerle başarısına başarı katan ünlü yönetmen James Cameron yepyeni filmiyle oldukça çok büyük bir ses getirecek.Deneyimli yönetmen Avatar 2 filmiyle zımba gibi geliyor. Dünyanın en şöhretli yönetmenlerinden birisi olan James Cameron, Titanic ve gibi filmleriyle çok fazla ses getirmeyi başarmıştı.Deneyimli yönetmen bu sefer Avatar 2 filmiyle oldukça büyük bir ses getirecek. Dünyanın en ünlü yönetmenlerinden birisi olan James Cameron, Titanic ve Avatar gibi filmleriyle çok ses getirmeyi başarmıştı.Hatta Avatar filmi sinema tarihinin en fazla gişe hasılatı elde eden filmi olmuştu. Geçtiğimiz yaz aylarında ise James Cameron'un yeni Avatar filmleri çekeceği açıklandı.

Şimdi ise James Cameron bu yeni filmler ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Empire'a konuşan James Cameron,48 fps çekilecek olan yeni Avatar filmleri izleyenlerin ağzını açık bırakacağını söylüyor.

Dünya çapında çok büyük başarılara imza atmış olan deneyimli yönetmen James Cameron yepyeni filmiyle bomba gibi geliyor.Efsane filmler Titanic ve Avatar gibi filmlere imza atan James cameron yepyeni filmiyle adeta göz kamaştıracak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3645 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim