• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 12 °C

O Güzel İsimden Bomba Gelişme

O Güzel İsimden Bomba Gelişme
Ünlü oyunculardan Tolgahan Sayışman İle Selen Soyder'in arasına kara kedi girdi. Aşkları birlikte rol aldıklarını dizinin setinde başlayan Tolgahan Sayışman ile Selen Soyder, evlenmeleri beklenirken yollarını ayırdıklarını açıkladı.Birliktelikleri beraber

Ünlü oyunculardan Tolgahan Sayışman İle Selen Soyder'in arasına kara kedi girdi. Aşkları birlikte rol aldıklarını dizinin setinde başlayan Tolgahan Sayışman ile Selen Soyder, evlenmeleri beklenirken yollarını ayırdıklarını açıkladı.Birliktelikleri beraber oynadıkları dizi ile başlayan Tolgahan Sayışman ve Selen Soyder geçtiğimiz günlerde ayrılmıştı.

Sayışman, iki ay önce İngilizcesini ilerletmek amacıyla Amerika'ya gitmiş ve orada geçirdiği trafik kazası sırasında yanında Duygu Ay isimli bir kadının olduğu ortaya çıkmıştı. Bu habere kayıtsız kalamayan Soyder, Sayışman'dan ayrıldığını Facebook sayfasından "Tolgahan Sayışman ile olan ilişkimiz kaza haberinden sonra sona ermiştir. Birlikte değiliz ve lütfen artık beni eskiye ait olan fotoğraflara etiketlemeyiniz. Hepinizden bu sürece saygı duymanızı bekliyorum, sevgilerimle..." notuyla duyurmuştu.

Bu haber toplam 3032 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim