• BIST 9530.47
  • Altın 2480.006
  • Dolar 32.427
  • Euro 34.7227
  • Siirt 11 °C

O Güzelde Türkiyeden Ayrıldı

O Güzelde Türkiyeden Ayrıldı
Çok başarılı oyunculardan birisi olan Nehir Erdoğandan önemli gelişmeler. Türkiyenin önde gelen süper oyuncu ve ünlülerinden birisi olan Nehir Erdoğan da Türkiyeyi Terk edip fransaya yerleşti. Süper oyuncu çok büyük bir proje olmassa türkiyeye gelmiyeceği

Çok başarılı oyunculardan birisi olan Nehir Erdoğandan önemli gelişmeler. Türkiyenin önde gelen süper oyuncu ve ünlülerinden birisi olan Nehir Erdoğan da Türkiyeyi Terk edip fransaya yerleşti. Süper oyuncu çok büyük bir proje olmassa türkiyeye gelmiyeceği öğrenildi.

Geçen yıl Silsile filminin çekimlerinde görüntü yönetmeni Ahmet Sesigürgil'e aşık olan Erdoğan, Eylül başında nikah masasına oturdu ve bu arada Reaksiyon dizisine başladı. Ancak reytingleri hedeflenen seviyeye ulaşamayan dizide oynadığına pişman olan Erdoğan, önceki hafta kendi isteğiyle projeden çıktı. Ünlü oyuncunun çok sevemediği karakterine senaryoda ölüm sahnesi yazıldı.

PARİS'E TAŞINDI

Erdoğan çekimler biter bitmez eşiyle Paris'e yerleşti. Fransızcasını ilerleten Erdoğan, çok heyecanlanacağı bir iş çıkmadıkça şimdilik İstanbul'a yerleşmeyi düşünmüyor.

 

Bu haber toplam 1241 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim