• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 17 °C

O Seksi Baş Mankenden Şoke Eden Hareket

O Seksi Baş Mankenden Şoke Eden Hareket
Antalya'da gerçekleşecek Dosso Dossi Fasion Show'un Baş Mankeni , Sorumsuz Davranışlarından dolayı kovuldu. Ambrossio’nun yerine Lindsay Ellingson’un podyuma getirileceği açıklandı.

Antalya'da gerçekleşecek Dosso Dossi Fasion Show'un Baş Mankeni , Sorumsuz Davranışlarından dolayı kovuldu. Ambrossio’nun yerine Lindsay Ellingson’un podyuma getirileceği açıklandı.

 

Siirt Ajans Antalya'da 9 Ocak’taki şova sayılı günler kala menajeriyle irtibatı kurmayan ve Dosso Dossi yetkililerinin taleplerine yanıt vermeyen ünlü top modelin sözleşmesi iptal edilerek kovuldu.


Ambrossio’nun yerine Lindsay Ellingson’un podyuma getirileceği açıklandı.

O Seksi Baş Mankenden Şoke Eden Hareket 

Ellingson, Antalya’ya geleceğini sosyal medya üzerinden şu mesajla duyurdu: “Merhaba Türkiye. Dosso Dossi Fashion Show’a katılacağım için çok mutluyum. Antalya’da görüşmek üzere.” diyerek memnuniyetini beyan etti.

Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan "Bu son dakika durumu bizim için hiç iyi olmadı. Biz kontrat gereği üstümüze düşenleri yerine getirdik. Uçak biletleri dahi alınıp kendilerine gönderilmişti. Şimdiye kadar pek çok top model ile çalıştık. İlk kez böyle bir durumla karşılaşıyoruz. Hiçbir sorumuza yanıt alamıyoruz. Hukuki haklarımızı kullanacağız'' dedi.

Bu haber toplam 3127 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim