• BIST 9645.02
  • Altın 2410.881
  • Dolar 32.5648
  • Euro 34.7004
  • Siirt 19 °C

O Ses Türkiye'de Hadise ve Gökhan'dan Unutulmaz Düet

O Ses Türkiye'de Hadise ve Gökhan'dan Unutulmaz Düet
O Ses Türkiye'de Hadise ve Gökhan'dan Unutulmaz Düet O Ses Türkiye yarışmasının ünlü yıldız sanatçılaran olan jürisi Hadise ve sempatik tavırları ile gayranlarının gönlünde taht kuran jürisi Gökhan yılın düetine damga vurdular. seksi sanatçı ve jüri o

Siirt Ajans  O Ses Türkiye'de Hadise ve Gökhan'dan Unutulmaz Düet O Ses Türkiye yarışmasının ünlü yıldız sanatçılaran olan jürisi Hadise ve sempatik tavırları ile gayranlarının gönlünde taht kuran jürisi Gökhan yılın düetine damga vurdular. seksi sanatçı ve jüri olan Hadise'nin geçtiğimiz günlerdeki kötü performansından sonra bu olayı toparladı. işte haberin detayları ...

O Ses Türkiye'de Hadise ve Gökhan'dan Unutulmaz Düet  TV8 ekranlarının oldukça ilgi gören ve sevilen yarışma programı O Ses Türkiye'nin son bölümünde Hadise ve Gökhan 'ın düeti proğrama damgasını vurdu.

 Hadise geçtiğimiz bölümlerde söylediği şarkıda sunmuş olduğu performans ile günlerdir oldukça çok konuşulmuştu. o bölümdeki sunmuş olduğu peformansı kötü olunca Hadise yeni düet ile o kötü performansı adeta toparlayarak herkese unutturdu.

 

http://www.acunn.com/video/o-ses-turkiye/gokhan-ve-hadiseden-muhtesem-duet/3713

 

Gökhan Özoğuz, Hadise, Ebru Gündeş ve Türkiye’de ilk defa tek koltukta ve tek butonu yöneten iki jüri üyesi esprisiyle Mazhar Alanson ve Özkan Uğur yeni bölümlerde yine hem izleyicilere hmde konuklara oldukça çok keyifli anlar yaşattı.
 
O Ses Türkiye'de bu hafta yine bir birinden güzel sesler yarışmakta. Konser tadında gerçekleşen düellolarda, jüri üyelerini karar vermekte oldukça fazla zorlanırken, hangi yarışmacının O Ses Türkiye’ye devam edeceği ise herkes tarafından oldukça merak edilmekte.
 
O Ses Türkiye 29. bölüme Gökhan ve Hadise proğrama damgasını vurdu. Gökhan ve Hadise, 'I love rock'n roll' isimli şarkıyı seslendirerek unutulmayacak bir performans sergilediler.

Bu haber toplam 3852 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim