• BIST 9878.43
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 28 °C

O Ünlü Diz Çöktü Şok Anlar

O Ünlü Diz Çöktü Şok Anlar
Engelsiz Yaşam Vakfı'nın bu yıl 5'inci kez düzenlediği 'Yılın En İyileri' ödül töreni önceki gece WOW Hotel'de yapıldı.Engelsiz Yaşam Vakfı 5'inci Yılın En İyileri ödül töreni WOW İstanbul Otel'de düzenlendi. İBB Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Er

Engelsiz Yaşam Vakfı'nın bu yıl 5'inci kez düzenlediği 'Yılın En İyileri' ödül töreni önceki gece WOW Hotel'de yapıldı.Engelsiz Yaşam Vakfı 5'inci Yılın En İyileri ödül töreni WOW İstanbul Otel'de düzenlendi. İBB Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Erhan Yazıcıoğlu, Türklerin gösterdiği mütevazilik karşısında tepkisiz kaldığını iddia ettiği Avrupa'yı sert sözlerle eleştirdi.

Muzazzez Ersoy’dan Bengü’ye, Halit Kıvanç’tan Perihan Savaş’a kadar birçok tanıdık sima Engelsiz Yaşam Vakfı’nın organizasyonunda bir araya geldi. Gecenin en dikkat çekici konuşmasını ise Erhan Yazıcıoğlu yaptı. Onur ödülü almak için sahneye gelen Yazıcıoğlu'nun, Fransa'da 12 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırılarıyla ilgili olarak "Biz, hepimiz Fransızız derken, bir dünyalı da çıkıp biz Somalıyız demedi. Biz neden dünyaya duyarlıyız da dünya insanı bize değer vermiyor? Önce beyin engellerini ortadan kaldıralım" sözleri salondan alkış aldı.

Bu haber toplam 1822 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim