• BIST 9795.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 28 °C

Özge Borak İle Ata Demirer İle İlgili Bomba Gelişme!

Özge Borak İle Ata Demirer İle İlgili Bomba Gelişme!
20 gün önce Özge Borak ile evliliğini sonlandıran Ata Demir'er şok bir karar aldı. Özge Borak Ayrılığında İkinci Perde Sular Durulmuyor. Henüz kızları hakkında hiçbir açıklama yapmayan çifti fırtınalı günlerin beklediği tahmin ediliyor. Ünlü; Oyuncu, kome

İki yıl beraberliklerini evlilikle taçlandıran çift Özge Borak ve Ata Demirer süpriz bir şekilde ayrıldı.Özge Borak ile 20 gün önce anlaşmalı olarak boşanan Ata Demir'er boşanmanın ardından kendi evine uğramaz olmuştu. Ünlü sinema oyuncusu ve komedyen Ata Demirer, Özge Borak'tan boşandıktan sonra kaldığı evi bile terk ederek annesinin evine taşındı. Ünlü oyuncu Ata Demirer Ata Demirer artık annesiyle yaşayacak.

Ata Demirer, eski eşi Özge Borak'la yaşadığı Cihangir'deki evinin eşyalarını topladı. Tüm eşyalarını kamyonete yükleyen şovmen, saksılarını da yanında götürdüğü gözlerden kaçmadı.20 gün önce boşanan Ata Demirer, eski eşi Özge Borak'la yaşadığı Cihangir'deki evinden ayrıldı. Önceki gün eşyalarını bir kamyonete yükleyen şovmen, saksılarını da yanında götürdü.


İki yıl önce evlenen Ata Demirer-Özge Borak çifti, 20 gün önce sürpriz bir kararla boşanmıştı. Borak, Cihangir'deki evlerini terk etmiş; Demirer ise bir süre annesinin aynı semtteki evine geçmişti. Şovmenin şimdi de dairesini boşalttığı öğrenildi.

Bu haber toplam 4563 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim