• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 13 °C

Özge Özpirinççiden Flaş Gelişme

Özge Özpirinççiden Flaş Gelişme
Son zamanların en çok konuşulan çok başarılı süper isimleri arasında yer almakta olan ÖZge Özpirinçci ile ilgili flaş gelişme. Özge ÖZpirinçci hayvan satışı yasağına destek verdiği ortaya çıktı. KAdıköy belediyesinin başlattığı pet shoplarda hayvan atışı

Son zamanların en çok konuşulan çok başarılı süper isimleri arasında yer almakta olan ÖZge Özpirinçci ile ilgili flaş gelişme. Özge ÖZpirinçci hayvan satışı yasağına destek verdiği ortaya çıktı. KAdıköy belediyesinin başlattığı pet shoplarda hayvan atışı yasağına özge özpirinçciden çok önemli bir destek geldiği ortaya çıktı.

Kadıköy Belediyesi geçici hayvan bakım merkezine 18 ton kuru mama bağışı yapıldı. Cat&Dog dergisi desteği ve Nestle Purina firmasının sponsorluğu ile gercekleşmekte olan mama yardımında şöhretli oyuncu Özge Özpirinçci de bulundu. Hayvanlara ayrı bir ilgisi olduğunu açıklayan Özge Özpirinçci, ''Barınağa gelip minik dostlarımızla beraber olmak ve bu güzel organizasyonda bulunmak inanılması çok güç bir mutluluk benim için. Barınaklarımız çok fazla güzel bir şekilde çalışıyor. Bunu görmek güzel bir şey çünkü aynı dünyayı paylaşıyoruz ve birlikte yaşamak zorundayız'' diye belirtti .

Bu haber toplam 1202 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim