• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 13 °C

PAPA İtirafıyla Şok Etti!

PAPA İtirafıyla Şok Etti!
PAPA itirafı şok etti!İzmir'de Yaşar Üniversitesi'nde katıldığı bir söyleşide şok PAPA itiraflarıyla gündeme bomba gibi düşen ünlüm oyuncu ve çevirmen Sera Yılmaz PAPA ile tercüme gelişmeleri üzerine şok itiraflar geldi ve gündeme bomba gibi oturdu.

SİİRTAJANS.COM- Ünlü oyuncu ve çevirmen Serra Yılmaz İzmir’deki Yaşar Üniversitesi’nde katıldığı bir söyleşide çok samimi ve çok sıcak itiraflarda bulundu.Yılmaz’ın şok açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.Başarılı oyuncu Papa’ya yaptığı çeviri sonrası sessizliğini bozdu ve ilk kez konuştu.

Ünlü çevirmen ve oyuncu Serra Yılmaz İzmir’deki Yaşar Üniversitesi’nde düzenlenen ’Bu Kadın Ne İşler Çevirmiş Böyle’ adlı söyleşide Yaşar Üniversitesi Çeviri Topluluğu’nun konuğu oldu.ünlü çevirmen Papa ile yaşadığı diyalog ve yaptığı çeviri ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Daha evvel de 2006 yılında Türkiye’ye gelen Papa 16. Benediktus’un da çevirmenliğini yaptığını hatırlatan Serra Yılmaz Papa Francisco’ya yaptığı tercümanlıktan sonra yaşadıklarını anlattı.

Yılmaz, "Papa’nın çevirmenliğini yaptım diye beni Hristiyanlıkla suçlayan oldu. Bırakın bana karşı yazılanları, adamları inançlarına göre yargılamak zaten başlı başına saçma. Ancak sosyal medyada hakaretler ve ’Vatikan seni işe aldı’ gibi birçok asılsız sözler sarf edenler oldu. İşin doğrusu, bizim Dışişleri Bakanlığı’ndan ismen istediler, ben de gittim ve çevirmenlik yaptım" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1644 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim