• BIST 9524.59
  • Altın 2495.87
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7115
  • Siirt 17 °C

PC devi Lenovo'da akıllı telefon pazarına giriyor

PC devi Lenovo'da akıllı telefon pazarına giriyor
Teknoloji devi Lenovo'da akıllı telefon üretecek.Bilgisayar pazarında var olan Leonovo şimdide akıllı telefon pazarına el attı.

Teknoloji devi Lenovo'da akıllı telefon üretecek.Bilgisayar pazarında var olan Leonovo şimdide akıllı telefon pazarına el attı.

Lenovo'nun Motorola'yı satın alması, teknoloji dünyasında büyük yankı uyandırmıştı. Şimdi de Lenovo'nun Motorola ile neler yapacağı, neler duyurup hangi pazarlarda faaliyet göstereceği merakla bekleniyor. Dün yaptığımız haberimizde, Motorola'nın kısa süre sonra Çin'de bir duyuru yapacağından söz etmiştik. Orta seviyeye yönelik bir duyuru yapması beklenen Motorola'nın bu telefonunun ülkemizde satılma ihtimali de var. Ek olarak bildiğiniz gibi Nexus 6'nın üretiminin arkasında da Motorola bulunuyor.

sabah

Şimdi de gelelim yeni bilgilere...

Lenovo Türkiye, önümüzdeki günlerde Türkiye'de bir lansman düzenleyecek ve bu lansmanda yeni telefon ya da telefonların ilk kez tanıtılması bekleniyor. Henüz ürünler hakkında bir bilgi vermeyen yetkililer, cep telefonu lansmanı öncesinde bazı anlaşmalar imzaladığını duyurdu.

Lenovo, akıllı telefon distribütörü olarak Indeks Bilgisayar ve Turkcell kanalındaki akıllı telefon distribütörü olarak da KVK ile distribütörlük anlaşması imzaladı. Bu da yeni telefonların bu kanallar aracılığıyla ülkemizde satılacağını gösteriyor.

En çok merak edilen konulardan bir tanesi, Motorola'nın hazırladığı Nexus 6'nın ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı. Evet, bu telefon büyük ihtimalle ülkemize gelecek, ancak bu telefonun Lenovo ile bir ilgisinin bulunmayacağı bilgisini almıştık. Detaylar için buraya bakabilirsiniz.

 

 

 

Bu haber toplam 2291 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim