• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 21 °C

Saba Tümer'in performansına Acun'da dayanamadı!

Saba Tümer'in performansına Acun'da dayanamadı!
SİİRTAJANS.COM- Saba Tümer'in performansına Acun'da dayanamadı!Saba Tümer'in performansına kahkaha yağdı!Yılbaşı özel gecesine katılan Saba Tümer NAM-I DEĞER bayan kahkaha O Ses Türkiye'de gülmekten kırdı geçirdi!

Güzel sunucu bayan kahkaha lakaplı Saba Tümer O Ses Türkiye'ye Yılbaşı özel programına katıldı kendi sesine tahammül edemeyip müziği kestirdi.Saba Tümer'in performansı güldürdü!Saba Tümer'in performansına kahkaha yağdı!

Ünlü televizyoncu Saba Tümer, O Ses Türkiye'ye Yılbaşı özel programına katılarak söylediği Acemi Balık şarkısıyla stüdyoyu kahkahaya boğdu.

Saba Tümer O Ses Türkiye'de gülmekten kırdı geçirdi!

Saba Tümer,  O Ses Türkiye performansı ile yılbaşı gecesinde stüdyoyu ve ekran başındakileri gülmekten kırdı geçirdi ve eğlenceli dakikalar yaşattı.

STÜDYOYU KAHKAHAYA BOĞDU

O Ses Türkiye'nin yışbaşı özel programına katılan Saba Tümer, Nalan'ın Acemi Balık şarkısını seslendirdi. Ancak, şarkıyı söylerken çok fazla detone olan Saba Tümer, stüdyoyu kahkahaya boğdu.

 

Saba Tümer'in performansı sonrası uzun süre Acun Ilıcalı'nın esprilerinini hedefi oldu. Acun Ilıcalı'nın ekran başında programı izleyenlere yaptığı "Televizyonunuz bozuldu sanayın" uyarısı sonrası Saba Tümer, "Ben döndürdüklerime bakarım" diyerek topu jüriye attı.

Bu haber toplam 3330 defa okunmuştur
Etiketler:
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim