• BIST 9145.67
  • Altın 2324.19
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9608
  • Siirt 13 °C

Scarlett Johansson Evliliği Deşifre Oldu!

Scarlett Johansson Evliliği Deşifre Oldu!
ABDli seksi yıldız Scarlett Johansson ile ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı.Seksi yıldızın bundan 2 ay önce evlendiği bilgisi verildi.Evliliğini sır gibi saklayan seksi yıldız ortaya çıkan şok gerçekle gündeme bomba gibi düştü.

SİİRTAJANS.COM- Dünyaca ünlü ABDli seksi yıldız Scarlett Johansson ortaya çıkan gerçekle şok etti.Bundan 2 ay önce evlendiği iddia edilen seksi yıldız gazeteci nişanlısı Romain Dauriac ile soluğu evlilik masasında aldı.Seksi yıldız ortaya çıkan gerçekle şok etti.

ABDli seksi yıldız Scarlett Johansson gazeteci sevgilisi Romain Dauriac ile bundan 2 ay önce evlendiği iddia edildi.Seksi yıldız şok çıkışla gündemde bomba etkisi yarattı. Montana eyaletindeki Granite Belediyesi çalışanı Carol Bohrnsen, çiftin 1 Ekim'de Philipsburg kasabasında düzenlenen törenle evlendiğini açıkladı. Eylül 2013'te nişanlanan çiftin Rose adını verdikleri kızları, 5 Eylül'te dünyaya gelmişti. Oyunculuk kariyerine 1994'te "North" filmi ile başlayan Johansson, 1998 yılında Robert Redford ve Kristin Scott Thomas ile kamera karşısına geçtiği "The Horse Whisperer" filmiyle dünya çapında ün kazanmıştı. Johansson, 2003 yılında "Lost in Translation" filmindeki performansıyla İngiliz Sinema ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) tarafından En İyi Kadın Ödülü'ne layık görülmüştü. Ünlü oyuncu, son olarak Luc Besson'un "Lucy" adlı filminde oynamıştı.

 

 

Scarlett Johansson


Scarlett Johansson (d. 22 Kasım 1984 / New York, ABD) BAFTA ödülü sahibi Danimarka asıllı Amerikalı oyuncu. 1998 yılında oynadığı Atlara Fısıldayan Adam filmindeki rolü ile çıkış yaptı. Daha sonra Hayalet Dünyası (Ghost World), Bir Konuşabilse (Lost in Translation) ve İnci Küpeli Kız (Girl with a Pearl Earring) gibi filmlerde rol aldı. 2003 yılında iki Altın Küre adaylığı kazandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2108 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim