• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 26 °C

Şehir Tiyatrolarında şok gelişme Hayat Kadınlarına...

Şehir Tiyatrolarında şok gelişme Hayat Kadınlarına...
Şehir Tiyatrolarında Hayat Kadınlarına Yasak Getirildi.Tiyatrocu Nedim Saban Twitter'dan takipçileriyle paylaştığı not Şehir Tiyatroları'nda sansür iddialarını gündeme taşıdı.Tiyatrocu Nedim Saban Twitter'dan takipçileriyle paylaştığı not Şehir Tiyatrolar

Şehir Tiyatrolarında Hayat Kadınlarına Yasak Getirildi.Tiyatrocu Nedim Saban Twitter'dan takipçileriyle paylaştığı not Şehir Tiyatroları'nda sansür iddialarını gündeme taşıdı.Tiyatrocu Nedim Saban Twitter'dan takipçileriyle paylaştığı not Şehir Tiyatroları'nda sansür iddialarını gündeme taşıdı.Türk tiyatrosunun efsane oyunlarından Cibali Karakolu İstanbul'da yeniden sahnelenmeye başladı.

Kesinlikle asparagas ve bir yararlanma haberi olarak düşünüyorum. Birileri bizim üzerimizden yeni başlayacak oyunlarını parlatmaya çalışıyor. Doğrudur, bir sahne değil üç sahne çıkardım. İki de şarkı çıkardım. Bunları da galada oyunun aşırı uzun sürdüğü yönündeki seyirci şikâyeti üzerine yaptım. İnsanlar evlerine çok geç gittiklerini, oyunun çok uzun sürdüğünü, bazı sahnelerin sıkıcı olduğunu benimle paylaştılar. Bunun üzerine radikal bir karar aldım ve yönetmenimizi çağırdım, hangi sahnelerin çıkarılacağını kendisine bildirdim. Böylelikle bir oyuncuyu boşa çıkardım. Zaten başka bir oyunu vardı ve program yaparken de zorlanıyorduk.

Bu haber toplam 2370 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim