• BIST 9887.81
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 26 °C

Seksenler Dizisinde Şok Gelişmeler

Seksenler Dizisinde Şok Gelişmeler
TRT 1'in uzun soluklu dizisi Seksenler yeni bölümü bu akşam TRT 1'de ekrana geliyor.TRT 1'in ilgiyle takip edilen dizisi Seksenler bu akşam 137. bölümü ile ekrana kilitleyecek. Ergun'un Almanya'daki karısı Helga'nın sürpriziyle ortalık karışıyor. Küçük Ağ

TRT 1'in uzun soluklu dizisi Seksenler yeni bölümü bu akşam TRT 1'de ekrana geliyor.TRT 1'in ilgiyle takip edilen dizisi Seksenler bu akşam 137. bölümü ile ekrana kilitleyecek. Ergun'un Almanya'daki karısı Helga'nın sürpriziyle ortalık karışıyor. Küçük Ağa sürprizlerle dolu 38. yeni Bölüm ile bu akşam (16 Aralık Salı) Kanal D Ekranında İzleyicisiyle buluşacakTRT 1'in uzun soluklu dizisi Seksenler yeni bölümü bu akşam TRT 1 ekranlarından izleyiciyle buluşuyor.

 Ergun’un Alman Karısından Kötü Sürpriz! Ergun, Almanya’daki karısı Helga’dan boşanmaya çalışırken, Helga’nın aniden Türkiye’ye çıkıp gelmesi işleri arap saçına döndürür.

Ergun bu durumu Nazlı ve ailesinden saklamaya çalışırken, Helga Çınar Altı mahallesine yerleşme planları yapmaktadır!!! Helga, mahalleye gelip Ergun’un karşısına çıktığında, Ergun ne yapacağını şaşırır. Ergun’un bu büyük sırrını bilen Şahin ve Butik Ali’nin tepkisi merak konusudur.

Bu haber toplam 4469 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim